Fortnite: Noile Surprize din Sezonul 6 Dezvaluite Fanilor

Fortnite ascunse

Fortnite urmeaza sa aiba un nou update important lansat de catre compania Epic Games, iar astazi au venit si primele surprize interesante cu privire la noua versiune a jocului, iar mai jos puteti vedea exact despre ce anume este vorba.

Fortnite are in primul rand descoperita o imagine in care vedem un autobuz legat de un balon, ceea ce sugereaza o parte din actiunea care urmeaza sa se desfasoare in cadrul jocului va fi mult mai interesanta decat se asteapta foarte multi dintre oameni.

Fortnite are deasemenea dezvaluite si noile skin-uri care urmeaza sa fie oferite ca parte a noului Battle Pass la care Epic Games il va lansa, si puteti vedea ca din nou vorbim despre 9 skin-uri care vor face actiunea mult mai interesanta decat in mod obisnuit.

Fortnite ascunse autobuz balon

Fortnite are toate aceste noutati pregatite deja pentru lansare in zilele urmatoare, insa desigur ca Battle Pass-ul nu va fi oferit gratuit de catre compania americana, asa ca ramane sa vedem in ce masura jucatorii se vor bucura intr-adevar de unele noutati.

Fortnite ascunse skinuri

Fortnite va avea lansate si multe alte noutati grozave pentru jucatorii din intreaga lume, ceea ce vine ca o veste foarte buna, doar ca nu toate dintre ele vor fi disponibile chiar imediat pentru cei care sunt activi in cadrul jocului in momentul de fata in Romania.