WhatsApp: Functia Secreta din Telefoane Asteptata de Oameni

WhatsApp are o functie secreta dezvaluita pentru utilizatorii de telefoane, iata ce trebuie sa stii in legatura cu ea chiar acum, si cat te ajuta.

whatsapp viteza

WhatsApp are o noua functie secreta descoperita pentru utilizatorii din toata lumea, si asta in conditiile in care in ultima vreme aplicatia companiei americane a tot avut descoperite schimbari secrete. Vorbim despre o functie care este in proces de dezvoltare, si nu a fost inca lansata in mod public, dar este oferita in versiunea beta a aplicatiei pentru iPhone si Android, ceea ce inseamna totusi ca a trecut peste partea principala a procesului de dezvoltare.

WhatsApp lucreaza la o noua functie care va permite schimbarea vitezei de redare a mesajelor vocale care au fost trimise de catre diverse persoane, astfel ca le putem asculta mai repede, sau mai incet. Ideea de a oferi aceasta functie vine si dupa cererile pe care le-au tot facut utilizatorii de-a lungul timpului catre compania WhatsApp, si ea a ascultat lumea, asa ca aceasta functie noua va fi oferita pentru toata lumea cand va fi pregatita.

WhatsApp: Functia Secreta din Telefoane Asteptata de Oameni

WhatsApp lucreaza de multa vreme la mai multe functii noi pentru telefoanele iPhone si Android, iar aceasta poate parea a fi una dintre cele mai putin importante, insa nu e chiar asa. Exista destule persoane pentru care aceasta functie ar fi chiar destul de utila, iar cei de la WhatsApp stiu asta, asa ca lucreaza din greu sa o ofere pentru cat mai multa lume cat mai curand, dar s-ar putea sa agem de asteptat cateva luni pana cand va fi oferita.

WhatsApp are sanse mai mari de a lansa mai devreme o functie care sa permita logarea in mai multe dispozitive simultan decat aceasta, astfel ca s-ar putea sa fim foarte interesant surprinsi. Desigur ca mai sunt si alte functii foarte bune pe care le asteapta oamenii, iar WhatsApp vrea sa le ofere cat se poate de repede, asa ca ramane de vazut cate dintre ele vor fi disponibile mai rapid pentru a fi lansate in mod gratuit pentru toata lumea.

WhatsApp nu a facut deocamdata vreun anunt oficial cu privire la aceasta functie, sau altele noi si importante, dar stim ca ele vor veni, si multi le asteapta cu nerabdare.