Telekom: Data pentru Transferul Clientilor la Orange Romania

Telekom si Orange Romania au stabilit procedura de transfer a clientilor intre companii, iata si data la care urmeaza sa inceapa totul in Romania.

Telekom Data Transfer Clienti Orange

Telekom si-a vandut divizia de servicii fixe catre Orange Romania cu cateva luni in urma, anuntul oficial venind de la ambele companii in 2020, iar acum milioane de clienti asteapta sa auda cand se va intampla totul. Ei bine, procedura de transfer a clientilor diviziei fixe a Telekom catre Orange Romania este deja in plin proces de pregatire pentru ca trebuie stabilite o serie de detalii care sa faca totul cat s epoate de simplu si fara ca vreun client sa resimta ceva negativ.

Telekom si Orange Romania vor ca la 1 septembrie 2021 sa inceapa procesul de transfer al clientilor intre cele doua companii, deci la destul de mult timp distanta, timp in care totul va trebui pregatit. A muta milioane de conturi si contrul asupra unei infrastructuri de importanta nationala intre doua companii nu e tocmai ceva simplu, si de aceea Telekom a stabilit impreuna cu Orange Romania un termen care sa permita stabilirea tuturor detaliilor pentru ca procesul sa se desfasoare bine.

Telekom: Data pentru Transferul Clientilor la Orange Romania

Telekom va ramane in romania doar cu divizia de servicii mobile, din care vor mai pleca unii catre Orange ca parte a abonamentelor convergente, iar compania care va ramane va fi al patrulea cel mai mare operator de telecomunicatii. Telekom va ramane sub cei de la DIGI Mobil in ceea ce priveste numarul de clienti in Romania, iar asta pentru ca divizia de servicii fixe are mai multi clienti decat cea de servicii mobile, care in ultimii ani a pierdut milioane de oameni.

Telekom va incerca sa faca transferul clientilor cat mai simplu, fara ca acestia sa resimta in vreun fel negativ schimbarea, deci teoretic ar trebui sa nu fie probleme mari in proces. Deocamdata detalii despre ceea ce se va intampla nu exista, dar pana pe 1 septembrie vor veni cu siguranta informatii despre felul in care se va desfasura aceasta procedura foarte complicata, mai ales ca este vorba despre milioane de oameni la mijloc.

Telekom continua intre timp sa atraga noi clienti pentru ambele divizii de servicii fixe si mobile, o multitudine de promotii fiind disponibile pentru toti cei interesati de ele.