Samsung GALAXY S22: Schimbarile aduse de Camera Inovatoare

Samsung GALAXY S22 are dezvaluite astazi noutatile privind schimbarile aduse de catre noua camera inovatoare, iata ce surprize sunt pregatite.

Samsung GALAXY S22 urmeaza sa fie lansat in prima parte a anului viitor, insa cu mult timp inainte ca acest lucru sa se intample, iata ca deja aflam detalii cu privire la ceea ce ne va aduce. Mai exact, au aparut informatii cu privire la noua camera pe care o va avea Samsung GALAXY S22, si vorbim despre inovatii peste inovatii pentru clientii care asteapta cu nerabdare lansarea noului model de telefon al companiei coreene cat mai rapid.

Samsung GALAXY S22 urmeaza sa vina cu noua camera ISOCELL GN2 a celor de la Samsung, ea fiind prezentata de catre un leaker ca urmatorul mare upgrade pentru camera telefoanelor. Intre timp, cei de la SAmsung au facut totul cat se poate de oficial, iar in clipul video de mai sus puteti vedea ceea ce urmeaza sa aduca acest senzor de imagine pentru Samsung GALAXY S22, iar din acest punct de vedere asteptarile sunt foarte mari pentru toata lumea.

Samsung GALAXY S22: Schimbarile aduse de Camera Inovatoare

Samsung GALAXY S22 ar trebui sa vina cu un senzor de imagine principal care are rezolutia de pana la 200 de megapixeli, cu un posibil de 50 de megapixeli pentru modelul mediu din serie, poate si cel ieftin. Separat de asta, se pare ca noul senzor de imagine pentru Samsung GALAXY S22 va avea deasemenea si focalizare automata mai rapida si mai exacta, ceva ce sigur va bucura extrem de multa lume in conditiile in care asta e esential pentru poze bune.

Samsung GALAXY S22 va folosi mai putina energie cand face poze si clipuri video, si va avea un sistem HDR foarte mult imbunatatit, ceea ce desigur ca va fi un foarte mare plus fata de modelele actuale. Camera este gandita pentru a oferi cea mai buna experienta pentru inregistrarea de poze si clipuri video, iar din acest punct de vedere Samsung GALAXY S22 nu ar trebui sa dezamageasca pe absolut nimeni, ceea ce pana la urma e fix ce-si doreste compania coreeana.

Samsung GALAXY S22 ar trebui sa fie prezentat undeva in cursul lunii ianuarie a anului viitor, insa prea multe detalii despre ceea ce se va intampla nu exista in momentul de fata.