Posta Romana: Recomandarea pentru Romanii din Toata Tara

Posta Romana Recomandarea pentru Romanii din Toata Tara

Posta Romana vine cu o recomandare foarte importanta pentru romanii din toata tara in contextul pandemiei de Coronavirus, astfel ca trebuie sa fie foarte multa lume atenta la ceea ce se explica mai jos, pentru ca e important pentru noi toti.

Posta Romana le recomanda tuturor romanilor sa foloseasca serviciile sale de livrare la domiciliu pentru a se asigura de faptul ca toate coletele ajung fara probleme acolo unde trebuie, astfel ca e bine sa fiti atenti la ceea ce se intampla pentru a fi in siguranta.

“Fără drumuri la subunitatea poștală pentru destinatarul coletelor tale!
Avand în vedere contextul actual, al pandemiei cu noul coronavirus, îți recomandăm serviciul suplimentar. Livrare la domiciliu/sediu (Factaj)  pentru un mai bun confort al destinatarului coletului tău poștal.
Prin alegerea acestui serviciu suplimentar, nu mai este necesară deplasarea personală a destinatarului coletului la subunitatea poștală. Acesta va primi coletul acasă, la sediului locului de muncă sau la orice altă adresă înscrisă pe trimitere.
Nu uita! Este obligatorie înscrierea numarului de telefon al destinatarului în locul rezervat completării adresei destinatarului.
Tarifele pentru acest serviciu suplimentar sunt:
Pentru colete până în 5 kg: 5 Lei
Pentru colete peste 5 kg: 8 Lei”