WhatsApp: Noua Functia Speciala Adusa de Cel mai Nou Update

WhatsApp are o noua functie speciala lansata pentru utilizatorii de telefoane din intreaga lume, iata ce aduce update-ul cel mai recent acum.

WhatsApp sunet

WhatsApp are parte in mod constant de actualizari de la compania americana, si asta in conditiile in care vorbim despre foarte multe functii oferite oricum, dar iata ca altele noi ne sunt oferite. In cazul telefoanelor care au sistem de operare Android a fost lansata chiar ieri o actualizare noua care aduce pentru ele o functie care a fost prezentata in versiunile beta ale aplicatiei WhatsApp acum cateva saptamani, si care intr-un final iata ca este disponibila oficial.

WhatsApp a lansat o functie care permite eliminarea sunetelor din clipurile video pe care dorim sa le trimitem catre alte persoane, ceva ce se pare ca a fost cerut de ceva vreme. Oricine vrea sa trimita clipuri video fara sunet poate sa selecteze un clip video din libraria foto video, sau poate sa faca un clip video direct cu aplicatia, iar la trimiterea prin WhatsApp va avea optiunea de a elimina complet sunetul, deci acel clip ajunge fara vreo parte audio atasata.

WhatsApp: Noua Functia Speciala Adusa de Cel mai Nou Update

WhatsApp a implementat aceasta functie dupa ce alte aplicatii de mesagerie au implementat ceva similar cu foarte multa vreme in urma, astfel ca nu vorbim despre ceva 100% nou in aceasta situatie. Pentru multi asta va simplifica serios procesul de trimitere al clipurilor video pentru ca oamenii nu vor mai fi nevoiti sa foloseasca diverse aplicatii de editare video pentru a elimina sunetul din clipuri inainte de a trimite ceva prin WhatsApp candva.

WhatsApp mai pregateste si alte functii importante pe care sa le ofere tuturor oamenilor care folosesc aplicatia, si care le-au vazut deja in cazul altor platforme de mesagerie pana in acest moment. Desigur ca unele sunt secrete, si nu se stie clar cand anume vor fi lansate in mod oficial, fiind nevoie de timp pentru ca ele sa fie suficient de bine pregatite astfel incat sa poata fi folosite inclusiv cu o experienta de utilizare care sa fie si buna.

WhatsApp are in mod constant descoperite functii noi pentru telefoanele iPhone si Android, iar de obicei dureaza cateva saptamani pana cand ele sunt lansate, aceasta avand nevoie de o luna pentru a fi oferita.