Huawei: Decizie ce Afecteaza Telefoanele Altor Producatori

Huawei a luat o decizie care afecteaza telefoanele altor producatori, si este una extrem de importanta care vine ca o surpriza pentru foarte multa lume.

Huawei drepturi

Huawei a luat o decizie extrem de importanta care afecteaza telefoanele fabricate de catre alti producatori, si care sunt concurente cu ale sale, si destui au fost surprinsi sa vada aceasta masura. Mai exact, cei de la Huawei au decis sa ceara o taxa de licentiere pentru fiecare telefon care este vandut cu tehnologie 5G brevetata de catre ea, o decizie la care pana acum nimeni nu se astepta, desi acest lucru e facut si de catre alte companii importante.

Huawei a decis sa ceara suma de maxim 2.5 dolari pentru fiecare telefon 5G care este vandut cu tehnologiile sale integrate, iar din asta poate sa genereze sume substantiale fara sa faca practic nimic. Suma pe care cei de la Huawei o cer este mult mai mica decat cea pe care compania Nokia o cere pentru folosirea tehnologiilor sale in telefoane, astfel ca e posibil ca unii producatori sa prefere sa ii foloseasca tehnologiile in detrimentul celor de la alte companii.

Huawei: Decizie ce Afecteaza Telefoanele Altor Producatori

Huawei cere maxim 2.5 dolari per telefon, in timp ce Nokia cere 3.58 dolari, iar cei de la Ericsson cer 2.5 – 5 dolari, deci vorbim din nou despre o pozitionare inteligenta facuta de catre companie. Cei de la Huawei au facut la fel si cu echipamentele de telecomunicatii 5G, si au avut parte de un succes foarte mare in ceea ce priveste vanzarile la nivel global, iar acum vor sa vada tehnologiile 5G folosie in cat mai multe telefoane ale altor producatori de telefoane.

Huawei cauta aici sa obtina bani prin noi metode dupa ce s-a luat in SUA decizia de a inaspri masurile de sanctionare a companiei, ceva ce vine complet contrar asteptarilor multor oameni. Din pacate, situatia in ceea ce priveste Huawei este complet diferita fata de ceea ce se astepta sa vada compania, dar asta pentru ca SUA vrea cu toata puterea sa bloceze capacitatea companiei sa isi desfasoare activitatea in deplina libertate.

Huawei va oferi tehnologiile sale 5G catre oricare producatori de telefoane mobile, asa cum e si normal, dar ramane de vazut cati vor decide sa le si foloseasca in final.