Anunt al lui Raed Arafat privind Revenirea la Normalitate in Romania

Anunt Raed Arafat Normalitate Romania

Raed Arafat a facut un anunt foarte important cu privire la revenirea la normalitate in Romania, ceva ce toata lumea isi doreste sa vada, si ceva ce are sanse de a se intampla, dar numai daca suficient de multa lume se vaccineaza impotriva Coronavirus.

Raed Arafat spune ca in momentul in care se va ajunge la un procent de minim 30% din populatie care sa fie vaccinata am putea vorbi despre o posibila revenire la normalitate in Romania, astfel ca e nevoie ca oamenii sa se vaccineze in masa.

“Este un lucru foarte bun faptul că o mare parte din români dorește să se vaccineze. Lăsând la o parte discuția pe lotul din AstraZeneca, vaccinarea este soluția ca să creștem imunitatea. Încă nu am ajuns la un număr de persoane vaccinate ca să spunem că are un impact asupra răspândirii virusului.

Începe să existe un impact de la un anumit procent, când ai probabil 30% și crești la 40-50% începe să scadă răspândirea. Dacă populația continuă, iar campania noastră a mers foarte bine până acum, poate reușim până la toamnă să limităm răspândirea.”