GTA 5: O Mare a Problema a Jocului este Rezolvata in Sfarsit

GTA 5 incarcare

GTA 5 are in sfarsit rezolvata o mare problema cu care multi fani s-au confruntat pana acum, aceasta fiind printre cele pe care Rockstar Games le-a vizat pentru solutionare, si iata ca totul se intampla multumita unui fan destept al jocului companiei.

GTA 5 are rezolvata problema timpilor de incarcare de pe PC-uri, o problema care a frustrat foarte multi fani ai GTA 5 Online pana in momentul de fata, insa multumita unuia care a descoperit un bug in software-ul jocului, iata ca pentru ei lucrurile se vor imbuntati.

GTA 5 a avut timpii de deschidere a versiunii online redusi cu 70% in urma unei modificari facute de catre acest fan pentru software-ul care sta la baza jocului, iar cei de la Rockstar Games au decis sa il recompenseze in bani, si sa rezolve problema titlului.

GTA 5 ar urma sa se deschida in doar 2 minute, in loc de 6 minute in momentul de fata, o diferenta foarte mare, iar asta pentru ca el nu va mai face aproximativ 2 miliarde de verificari pe care le facea inainte ca aceasta rezolvare sa fie implementata oficial.

“După o investigație aprofundată, putem confirma că jucătorul t0st a dezvăluit, de fapt, un aspect al codului jocului legat de timpii de încărcare pentru versiunea pentru PC a GTA Online, care ar putea fi îmbunătățit. În urma acestor investigații, am făcut câteva modificări care vor fi implementate într-o viitoare actualizare a titlului.”

GTA 5 are in sfarsit rezolvata aceasta problema pentru ca exista foarte multi oameni care asteptau cu mare interes sa poata intar mai rapid in joc, asa ca trebuie doar sa asteptam ca toate aceste modificari sa fie in final oferite de catre compania americana.