Vaccinarea in centrele MApN este Posibila de Acum in Romania

Vaccinarea centrele MApN Romania

Ministerul Apararii Nationale are centrele sale de vaccinare impotriva Coronavirus disponibile in platforma de programare chiar de zilele trecute, iar asta le-a permis romanilor sa se inscrie pentru imunizare, 66.623 dintre ei fiind deja inscrisi pe listele de asteptare.

MApN are 56 de centre in toata tara, si vorbim despre aproape 1000 de oameni care lucreaza in ele pentru a imuniza mii de persoane in fiecare zi, numarul de persoane inscrise doar la acestea fiind de putin peste 10% din numarul total de persoane aflate pe listele de asteptare.

“66.623 de persoane înscrise pe listele de așteptare ale celor 56 de centre MApN.
Până astăzi, la ora 18.00, 66.623 de persoane s-au înscris pe listele de așteptare ale celor 56 de centre de vaccinare ale MApN disponibile în platforma de programare dezvoltată de STS – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.
Începând de luni, 15 martie, toți cetățenii care doresc să se vaccineze în cele 56 de centre din rețeaua Armatei României pot să se înscrie pe listele de așteptare aferente acestor centre.
Centrul de vaccinare MApN cu cele mai multe persoane înscrise pe lista de așteptare este în București, la Comandamentul Brigăzii 1 Mecanizată, fiind în așteptare 4.636 de persoane.
287 de medici, 428 de asistenți și 252 se registratori, însumând 966 de persoane, își desfășoară activitatea în centrele de vaccinare din Ministerul Apararii Nationale, Romania.
Ministrul apărării naționale, Nicolae Ionel Ciucă, a precizat că pe lângă deschiderea centrelor pentru populația generală, armata va publica periodic situația vaccinărilor din centrele aferente rețelei sanitare MApN.”