Netflix: Principala Problema care e Benefica pentru Abonati

Netflix are o problema principala cu care se confrunta in urmatorii ani, insa ea este o veste excelenta pentru clientii din toata lumea, iata de ce.

Netflix competitie

Netflix este in momentul de fata de departe cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, un titlu care nu surprinde daca ne gandim la faptul ca are foarte multe productii de succes lansate. Vorbim despre multe filme si seriale pe care cei de la Netflix le-au lansat de-a lungul timpului pentru clientii din intreaga lume, si desigur ca totul va continua in 2021 cu mai multe titluri disponibile, ceea ce este o veste excelenta pentru noi.

Netflix are totusi concurenta extrem de mare in intreaga lume in momentul de fata, iar asta pentru ca Disney Plus a adunat deja peste 100 de milioane de abonati in doar un an dupa lansare, cresterea serviciului fiind uriasa. Netflix nu are doar in singur serviciu de streaming video la cerere o problema serioasa, ci si in Hulu, sau ESPN+, analistii estimand ca pana in 2024 toate vor avea un total de 300 de milioane de abonati activi in intreaga lume.

Netflix: Principala Problema care e Benefica pentru Abonati

Netflix nu are cum sa ajunga la 300 de milioane de abonati pana in 2024 daca nu va reduce substantial preturile pentru abonamentele pe care le ofera pentru clientii sai, ceva ce deocamdata merg in sens invers. Desi Netflix a scazut abonamentele pentru India, tara nu e totusi suficient de importanta pentru a acoperi diferentele fata de Disney Plus, sau alte servicii din alte zone, acolo fiind o concurenta acerba pentru clientii care vor sa vada continut digital.

Netflix are in Disney principala concurenta pentru piata de streaming video la cerere, iar asta pentru ca acolo este vorba despre trei servicii care impreuna concureaza cu aceasta platforma. Avand in vedere cat de puternic a crescut Disney Plus intr-un singur an de zile, fara sa fie disponibil in chiar toate zonele de pe glob, e de asteptat ca situatia sa continue fara oprire in urmatoarele luni pentru ca interesul vis-a-vis de platforma este urias.

Netflix va trebui sa ofere si continut similar cu cel disponibil in cadrul Disney Plus pentru a putea avea succes, iar toata aceasta concurenta e cea mai buna veste pentru toti clientii.