GTA 5: Actualizarea ce a Adus Probleme pentru Toti Jucatorii

GTA 5 conectivitate

GTA 5 a avut zilele trecute lansata o noua actualizare de catre compania Rockstar Games pentru jucatorii din intreaga lume, insa din pacate ea a venit si cu probleme foarte mari pentru foarte multi dintre cei care au decis sa o instaleze in console.

GTA 5 a avut lansat un patch care trebuia sa rezolve o serie de probleme minore de functionare ale jocului, insa din pacate el nu a reusit decat sa genereze probleme extrem de mari care au infuriat oamenii pentru ca nu se puteau conecta la serverele GTA Online dupa lansarea sa.

GTA 5 a avut problemele cele mai mari pe consolele Xbox, jucatorii neputandu-se conecta la serverele Rockstar pentru a se juca, insa si unii jucatori care au console Playstation au intampinat probleme similare din aceasta cauza.

GTA 5 a avut o problema atat de mare cu aceasta actualizare incat cei de la Rockstar Games au fost nevoiti sa o retraga, si sa lanseze alta care sa readuca lucrurile la starea initiala, ceea ce s-a si intamplat, dupa ce foarte multa lume s-a plans de ceea ce se intampla.

GTA 5 are milioane peste milioane de jucatori care sunt activi in fiecare zi in cadrul jocului Rockstar, iar desi problemele generate de actualizarile de acest gen nu sunt tocmai la ordinea zilei, cand apar exista destule persoane care se plang de ceea ce se intampla.