DACIA Logan 3: Decizia cu Dotarile de care Nu Stiau Clientii

DACIA Logan 3 este in centrul unei decizii foarte importante cu privire la dotarile despre care nu stiau foarte multi clienti, iata ce ofera.

DACIA Logan 3 frigorific

DACIA Logan 3, dupa cum v-am mai spus deja in cateva randuri, a fost gandita pentru a veni cu foarte multe surprize bune pentru clientii din toata Romania, dar si din alte zone de pe glob, iar incetul, cu incetul, le aflam. Mai exact, pentru DACIA Logan 3 au fost dezvaluite foarte multe surprize grozave pe care putini clienti credeau ca le vor vedea la masini, insa iata ca ele sunt oferite in mod oficial pentru toti cei care sunt interesati sa le cumpere cu masinile.

DACIA Logan 3 are o serie de dotari noi care nu au fost oferite in trecut, dar care sunt foarte bune pentru toti cei care aveau nevoie de ceva nou si interesant pentru masinile pe care le cumpara. Separat de dotarile de zilele trecute, astazi vorbim despre altele, prima dintre ele fiind o dotare care aduce posibilitatea de a avea prins de scaunele soferului si a pasagerului dreapta unsuport foarte util pentru cei care vor fie productivi, sau doar sa manange.

DACIA Logan 3: Decizia cu Dotarile de care Nu Stiau Clientii

DACIA Logan 3 frigorific suport

DACIA Logan 3 are acest suport gandit pentru a se fixa direct pe scaun intr-un asemenea mod incat sa le permita pasagerilor sa seveasca bauturi, mancare, sau chiar sa tina o tableta acolo. Suportul acesta pare sa poata sustine un laptop de mici dimensiuni, dar probabil ca doar intr-o reprezentanta puteti afla daca el este suficient de rigid pentru asta, asa ca daca vreti sa cumparati o DACIA Logan 3, ar trebui sa intrebati in prealabil acest aspect.

DACIA Logan 3 frigorific lada

DACIA Logan 3 are deasemenea o alta dotare noua care le permite clientilor sa cumpere si o lada frigorifica pe care sa o aseze pe unul dintre scaunele pasagerilor pentru a tine la temperaturi scazute orice au nevoie. Puteti vedea in imaginea de mai sus cum arata aceasta dotare pentru DACIA Logan 3, ea putand fi incarcata la o priza a masinii pentru a permite pastrarea la rece a oricaror produse pe care clientii vor sa le tina la temperaturi scazute.

DACIA Logan 3 are toate aceste dotari disponibile pentru clienti in momentul in care se face o configuratie a masinii, astfel ca atunci pot fi comandate si acestea.