Kaufland: Anunt de ULTIMA ORA, Greseala Recunoscuta Oficial

Kaufland a facut un anunt de ultima ora si a recunoscut o greseala foarte importanta pe care a facut-o in raport cu clientii din toata Romania.

kaufland greseala

Kaufland a facut un surprinzator anunt oficial pentru clientii sai din toata Romania, unul prin care recunoaste faptul ca gresit fata de romanii care au intrat in magazinele sale din toata tara pentru a-i cumpara produsele. Mai exact, cei de la Kaufland au recunoscut faptul ca produsele proaspete pe care le aduc dimineata la rafturile din locatiile sale nu prea sunt la fel de proaspete si dupa-amiaza, sau macar disponibile pentru cumparare efectiva.

Kaufland recunoaste faptul ca strategia sa a fost una gresita cand vine vorba despre felul in care a gandit strategia pentru aceste produse, asa ca isi cere in mod oficial scuze in fata clientilor sai, si promite ca va rezolva situatia. Kaufland spune ca toti romanii care vor dori sa cumpere produse proaspete din magazinele sale si dupa-amiaza, vor avea ocazia de a face acest lucru, astfel ca puteti merge si atunci pentru a le cauta in magazine.

Kaufland: Anunt de ULTIMA ORA, Greseala Recunoscuta Oficial

Kaufland vine aici cu un mesaj oficial destul de surprinzator, iar asta pentru ca in mod obisnuit un lant de magazine atat de important nu isi cere chiar oricand scuze in fata clientilor sai. Ei bine, iata ca acum cand Kaufland a gresit, a decis sa isi ceara scuze in fata romanilor pentru a-i asigura de faptul ca fructele si legumele pe care le cumpara dupa-amiaza sunt intr-adevar atat de proaspete precum isi doresc oamenii din toata tara sa fie.

Kaufland a luat decizia de a avea produse proaspete la rafturile magazinelor sale pentru a-i convinge pe romani ca merita sa vina si sa isi faca cumparaturile din locatiile pe care le are in Romania. Decizia a fost uan buna pana in punctul in care oamenii au ajuns la rafturi si au observat faptul ca nu au chiar toata ziua posibilitatea de a cumpara produse care sunt proaspete, iar in urma plangerilor iata ca s-a luat decizia ca problema sa fie rezolvata.

Kaufland da de inteles ca indiferent cand vor merge romanii in magazinele sale din tara, vor gasi fructe si legume proaspete la rafturi, deci vestile sunt foarte bune pentru toata lumea.