Vodafone: Veste Oficiala, ce le da Gratuit Clientilor Romani

Vodafone a anuntat o veste oficiala pentru clientii din toata Romania, iata ce a decis ca ofera gratuit pentru toata lumea, si cum putem profita acum.

Vodafone raspunsuri

Vodafone a surprins foarte multa lume din Romania cu o veste grozava care anunta ce anume le ofera gratuit clientilor din toata tara, si exista foarte multe surprize neasteptat de bune de care oricine s-ar putea bucura chiar de acum. Vodafone a anuntat ca in toata luna martie le va oferi romanilor nu mai putin de 31 de vouchere de cumparaturi pentru Fashion Days, fiecare dintre ele avand valoarea de 300 de LEI, si putand fi folosite acum.

Vodafone a anuntat in mod oficial totul chiar la inceputul acestei luni, si da, foarte multi romani se pot bucura de aceasta surpriza grozava chiar din acest moment in Romania. Vodafone ofera in mod gratuit aceste vouchere pentru romanii care se uita la postul de televiziune DIVA pe care il transmite prin serviciile de televiziune din tara noastra, si desigur ca oamenii trebuie sa raspunda la intrebari pentru a avea sansa de a primi gratuit voucherele.

Vodafone: Veste Oficiala, ce le da Gratuit Clientilor Romani

Vodafone a facut bucurosi 19 romani cu voucherele pe care le-a oferit pana astazi, si continua sa o faca pentru ca inca mai sunt 11 zile in care mai ofera vouchere de acest gen. Trebuie totusi sa fiti atenti la serialele pe care DIVA le transmite pentru a putea raspunde la intrebarile pe care Vodafone le publica pe contul sau de pe reteaua de socializare Facebook, si puteti vedea mai jos cum arata unul dintre ele, si ce trebuie sa faceti pentru castig.

Vodafone le cere romanilor sa raspunda la intrebarile sale direct prin comentarii lasate la postarile pe care le publica pe reteaua de socializare, astfel ca acolo trebuie sa fie indreptata atentia tuturor. Vodafone a facut totul cat de simplu se poate pentru ca oricine sa se poata bucura de promotiile care sunt oferite, si ar fi bine sa va ganditi serios la raspunsuri pentru a avea sansa de a castiga tot ceea ce este oferit chiar acum pentru noi.

Vodafone va incheia concursul la 31 martie, asa cum a spus de la bun inceput, astfel ca dupa acea data nu va mai ramane decat sa asteptam sa vedem ce altceva ar mai putea anunta, si cat de important va fi.