Telekom: Anuntul OFICIAL, ce a Lansat pentru Toti Clientii

Telekom personalizare

Telekom a publicat un nou anunt oficial care are menirea de a ii bucura pe clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o veste excelenta care vine in contextul in care tot mai multe companii incearca sa ofere asa ceva clientilor. Cei de la Telekom au anuntat o noua masura de securitate menita sa imbunatateasca experienta de care au parte clientii care-i folosesc serviciile din Romania, si vorbim despre o decizie care ar trebui sa fie cunoscuta de catre toata lumea.

Telekom a anuntat o noua functionalitate pentru aplicatia MyAccount, aceasta avand implementata o noua masura de siguranta care poate fi folosita pentru personalizarea serviciilor in baza codului de abonat. Puteti vedea mai jos ce a implementat Telekom pentru clientii sai din Romania, marele operator de telecomunicatii dorind sa le ofere clientilor doar cea mai buna experienta posibila cand vine vorba despre folosirea aplicatiei MyAccount in tara.

Telekom: Anuntul OFICIAL, ce a Lansat pentru Toti Clientii

Telekom ofera mai multe detalii despre acest nou sistem de personalizare a conturilor direct pe website-ul sau, asa ca daca sunteti interesati sa vedeti exact ce se intampla, ar trebui sa mergeti acolo, si sa cititi toate detaliile care sunt listate. Telekom incearca prin aceasta noua metoda de personalizare a conturilor sa ii ajute pe toti romanii care vor sa se bucure de o experienta mult mai buna de folosire a aplicatiei MyAccount, iar ideea in sine este una excelenta de la operator.


Telekom a lucrat foarte mult in ultimul an pentru a imbunatati aplicatia MyAccount folosita de catre clientii sai din toata Romania, si a facut doar lucruri bune pentru toata lumea, asa ca merita sa incercati noutatile care sunt oferite. Telekom a cautat sa indeplineasca toate dorintele clientilor cand a venit vorba despre aplicatia MyAccount, si vestea implementarii acestui sistem este una foarte buna pentru ca oamenii isi pot personaliza mult mai usor serviciile.

Telekom este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, iar ceea ce ofera prin aceasta noua optiune de personalizare trebuie testat de clienti.