Samsung GALAXY S22: Anuntul Grozav pentru Toti Fanii Samsung

Samsung GALAXY S22 testare

Samsung GALAXY S22 este, dupa cum prea bine stiti deja, urmatorul model important de telefon pe care compania Samsung il va lansa, asta si pentru ca Note 21 nu va veni anul acesta, intentia companiei coreene fiind de a amana lansarea sa. Samsung GALAXY S22 este deci in centrul atentiei tuturor, iar asta pentru ca va veni cu foarte multe schimbari grozave, iar una dintre ele are legatura cu un nou senzor de imagine care va ajunge in telefon.

Samsung GALAXY S22 urmeaza sa aiba integrat un nou senzor de imagine ISOCELL GN2 de catre compania Samsung, insa acesta va fi testat intai pe telefoanele Xiaomi, probabil chiar de luna aceasta, si abia in 2022 va ajunge in telefonul coreenilor. Planul Samsung este de a transforma Samsung GALAXY S22 in regele fotografiei, incercand sa depaseasca Huawei, dar pentru a reusi asta, e nevoie si de un senzor de imagine care sa fie pe masura asteptarilor oamenilor.

Samsung GALAXY S22: Anuntul Grozav pentru Toti Fanii Samsung

Samsung GALAXY S22 va avea deci acest nou senzor ISOCELL GN2, iar asta pentru ca Samsung inoveaza in mod constant, si a integra un asemenea senzor de imagine pentru telefoane este ceva ce foarte multa lume va aprecia. Samsung a facut acelasi lucru si cu alti senzori de imagine importanti pe care i-a pregatit pentru telefoanele sale, acestia fiind initial folositi in telefoanele concurentilor din China, si abia apoi integrati in telefoanele coreenilor.

Samsung GALAXY S22 va merge in fix aceeasi directie, dar asta e o veste excelenta pentru noi toti deoarece Samsung va putea incerca in detaliu noul sau senzor de imagine inainte de a il implementa intr-un telefon atat de important precum acesta. Samsung va putea rezolva si problemele principale pe care senzorul de imagine le-ar putea avea inainte de a fi integrat in Samsung GALAXY S22, iar asa se va asigura de faptul ca toti clientii vor avea parte de cea mai buna experienta posibila.

Samsung GALAXY S22 va fi lansat in prima parte a anului viitor, probabil in ianuarie, asa ca exista asteptari extrem de mari in ceea ce priveste aparitia pe piata a acestui nou model de telefon al coreenilor.