DIGI Romania: Anunt Oficial cu o Cerere foarte Importanta

digi romania facturare

DIGI Romania are o cerere foarte importanta pentru toti clientii sai din toata Romania, si e bine sa stiti ce anume spune operatorul de telecomunicatii pentru ca mesajul este unui foarte serios. Mai exact, chiar si la mai bine de un an de zile de cand a pornit campania pentru a convinge clientii din toata Romania sa isi activeze factura electronica pentru conturi, cei de la DIGI Romania continua acest proces si in momentul de fata pentru toata lumea.

DIGI Romania a publicat un nou anunt oficial prin care le cere clientilor din toata tara sa isi activeze factura electronica pentru a benfeicia de tot ceea ce are de oferit aceasta optiune pentru ei. DIGI Romania vrea ca un numar cat mai mare dintre clienti sa isi activeze facturile electronice pentru a se putea bucura de o notificare mai rapida si mai “verde” cu privire la ceea ce au de platit pentru serviciile de care beneficiaza in tara noastra acum.

DIGI Romania: Anunt Oficial cu o Cerere foarte Importanta

DIGI Romania a avut la un moment dat o campanie foarte complexa prin care le-a cerut clientilor din toata Romania sa isi activeze facturile electronice pentru a castiga diverse premii. Atunci DIGI Romania a dorit sa convinga cat mai multa lume sa faca asta, nu doar pentru ca e benefic pentru ei, ci si pentru ca e benefic pentru planeta, deoarece se consuma mai putina hartie, dar si combina castiga din asta reducand costurile de livrare a facturilor.

DIGI Romania spune acum din nou ca livrarea facturilor in format electronic pentru clienti se face mult mai simplu, oamenii avand grija de mediu, si avand toate informatiile despre plati centralizate de catre autoritati. De acest beneficiu ar trebui sa profite oricine in momentul de fata pentru ca este oferit gratuit pentru toata lumea, si activarea sa se poate face foarte usor direct din contul vostru de client.

DIGI Romania are si un serviciu unic pentru Romania, mai exact poate trimite prin WhatsApp facturile clientilor care beneficiaza de serviciile sale, astfel ca le puteti primi la fel de rapid si daca nu aveti o adresa de email.