Facebook a Inchis Un Numar Incredibil de Conturi False in T4 2020

Facebook a Inchis Un Numar Incredibil de Conturi False in T4 2020

Facebook a anuntat ca a inchis un numar incredibil de mare de conturi false in cursul T4 al anului 2020 la nivel global, compania americana dezvaluind in mod oficial acest lucru pentru a arata ca inca mai detine controlul asupra retelei sale de socializare.

Facebook a inchis 1.3 miliarde de conturi false in doar 4 luni din anul 2020, iar asta in timp ce platforma are undeva pe la 2.2 miliarde de conturi active in momentul de fata in intreaga lume, insa daca nu ar sterge anual si conturile false, ar numara zeci de miliarde inregistrate si folosite in diverse scopuri.

Facebook a spus deasemenea ca are 35.000 de oameni care sterg zilnic continut ce are legatura cu Coronavirus, si ca peste 12 milioane de postari au fost eliminate de catre moderatorii sai in respectiva perioada, ceea ce reprezinta realizari extrem de importante pentru ea.

Facebook se lupta in fiecare zi cu foarte mult continut care dezinformeaza, sau incita la ura, si exista foarte multe conturi false, insa chiar si cu toate eforturile pe care le face, exista foarte multe abateri de la regulile sale care nu sunt vazute de moderatorii sai.