Netflix nu Ofera o Functionalitate Lansata Recent de HBO Max

netflix poze

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din toata lumea, insa in spatele sau incep sa creasca altele foarte serioase precum HBO Max si Disney Plus, ceea ce pune presiune pe ea. HBO Max incearca sa le ofere clientilor din toata lumea ceva nou si diferit fata de ceea ce exista deja in cadrul Netflix, si se pare ca reuseste sa faca asta cu o schimbare surprinzatoare pe care a decis sa o lanseze pentru utilizatori, acestia avand optiunea de a afisa poze de profil.

Netflix a avut la un moment dat ceva similar prin care le permitea oamenilor sa isi conecteze un cont de pe o retea de socializare cu unul dintre profilurile pe care le aveau in platforma de streaming. Dupa conectare, Netflix prelua automat poza de profil de pe reteaua de socializare si o afisa in platforma sa, chiar daca o vedeau doar doar utilizatorii, insa dupa un timp compania a renuntat la ideea aceasta si a decis sa nu mai ofere absolut nimic de acest gen.

Netflix nu Ofera o Functionalitate Lansata Recent de HBO Max

netflix poze profil

Netflix va incerca cel mai probabil sa le ofere clientilor sai din toata lumea ceea ce exista si in HBO Max, iar asta pentru ca exista destui oameni care vor sa-si personalizeze conturile din platforma. Cei de la HBO Max nu permit doar adaugarea unei poze proprii de profil, ci si selectarea uneia dintre cele pe care le vedeti mai sus, impreuna cu multe altele, peste 120 fiind disponibile in momentul de fata, iar Netflix cam are serios de recuperat pentru a-i ajunge din urma.

Netflix nu e totusi singura platforma de streaming video la cerere la care lipseste posibilitatea de a adauga o poza de profil pentru cont, iar asta pentru ca inclusiv in cazul Hulu, sau Disney Plus, vorbim despre ceva similar. Nici Netflix, si niciuna dintre celelalte companii nu a dat de inteles ca va implementa prea curand o functie de acest gen, insa e de asteptat ca ea sa apara mai devreme, sau mai tarziu pentru a le oferi oamenilor si ceva nou.

Netflix are totusi pregatite alte surprize grozave pentru clientii din toata lumea, unele chiar mai importante si mai utile decat adaugarea unei poze de profil, unele fiind dezvaluite deja.