Facebook face o Schimbare foarte Serioasa pentru Stories

facebook ecran verde

Facebook face o schimbare foarte interesanta si importanta pentru functia Stories, compania americana luand decizia ca ar fi cazul sa ii ajute pe creatorii de continut care vor sa lanseze noutati pentru platforma sa, ceea ce desigur ca este o veste foarte buna.

Facebook implementeaza un ecran verde pentru Stories, noua functionalitate fiind integrata pentru a le permite creatorilor de continut sa plaseze mai usor clipuri video si poze peste acest fundal, asa cum se intampla si in filmele in care se introduc efecte speciale pe langa inregistrarile reale.

Facebook preia aceasta functie din Instagram, acolo unde schimbarea este oferita de ceva vreme deja pentru toata lumea, insa vorbim acum despre o implementare adusa si in cadrul retelei de socializare pentru ca exista si acolocreatori de continut care doresc asa ceva.

Facebook stie foarte bine cam cata lume foloseste aceasta functionalitate in Instagram, astfel ca aducerea sa in retea nu e o intamplare, dar ramane de vazut cand va fi lansata in mod oficial pentru toata lumea.