WhatsApp: Trucul Lansat in SECRET pentru Toate Telefoanele

WhatsApp introducere

WhatsApp a lansat in mod global de astazi un truc foarte util pentru un numar mare dintre utilizatorii sai din intreaga lume, si vorbim despre o decizie foarte buna pe care a luat-o compania americana. Mai exact, acum mai bine de o saptamana v-am spus ca WhatsApp a implementat o noua optiune pentru toti utilizatorii, aceasta permitand importarea de stickere animate de oriunde doresc, ea fiind atunci oferita in doar cateva tari de pe glob.

WhatsApp a lansat atunci in secret aceasta functie, si tot in secret a decis lansarea la nivel global a schimbarii, desi multa lume astepta de ceva vreme sa aiba disponibila aceasta noutate. WhatsApp nu s-a prea grabit sa o ofere pana in momentul de fata, ceea ce desigur ca n-ar trebui sa fie o surpriza, insa e bine ca intr-un final a decis ca e momentul sa vina cu aceasta schimbare dorita de mult timp de catre foarte multa lume de pe glob.

WhatsApp: Trucul Lansat in SECRET pentru Toate Telefoanele

WhatsApp le permite acum atat utilizatorilor de telefoane iPhone, cat si celor care au telefoane Android sa importe stickere terte pe care sa le trimita catre oricine doresc. Acestea sunt afisate in platforma indiferent daca cealalta persoana le are, sau nu, deci nu vorbim despre vreo problema in ceea ce priveste redarea lor, iar asta e o veste excelenta pentru toti cei care folosesc in mod regulat aplicatia impreuna cu diverse tipuri de stickere.

WhatsApp are, aparent, aceasta schimbare facuta de catre compania americana fara ca oamenii sa fie nevoiti sa-si actualizeze efectiv aplicatia, iar asta pentru ca nu a fost lansat vreun update pentru ele. In ciuda acestui lucru, acum puteti trimite prin WhatsApp orice fel de stickere vreti, si ar fi bine sa profitati de acest lucru pentru a va asigura de faptul ca veti avea parte de discutii mult mai animate cu oricare dintre prietenii vostri de acum.

WhatsApp nu va anunta in mod oficial aceasta schimbare daca nu a facut-o pana acum, asa ca ramane doar sa va bucurati de ea pentru ca este disponibila pentru toate telefoanele.