DIGI Romania: Importanta Decizie Oficiala ce Vizeaza Romanii

DIGI Romania router

DIGI Romania este unul dintre cele mai mari si mai puternice grupuri de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, iar pentru milioanele sale de clienti din toata tara a luat o decizie foarte importanta. Mai exact, cei de la DIGI Romania au anuntat in mod oficial faptul ca oricare dintre clientii din toata tara se pot bucura de posibilitatea de a folosi un router Wi-Fi 6 impreuna cu un abonament de internet fix, dar la un pret mai mic decat in mod normal.

DIGI Romania, daca nu ma insel, cerea 5 sau 6 LEI pe luna pentru a oferi in custodie un router Wi-Fi 6 pentru clientii care activau abonamente de internet fix, indiferent cat de mare era viteza pentru ele. Acum DIGI Romania a ales sa ofere acest echipament in custodie la pretul de doar 3 LEI pe luna, o diferenta care pentru unii clienti va conta, in timp ce pentru ceilalti nu va schimba decizia de a nu activa unul dintre abonamentele cu internet foarte rapid.

DIGI Romania: Importanta Decizie Oficiala ce Vizeaza Romanii

DIGI Romania wi-fi 6

DIGI Romania le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a activa abonamente de internet fix care ofera viteze de pana la 1 Gbps, iar un router Wi-Fi 6 este neecesar pentru a beneficia pe telefoane si laptop-uri de viteze mari. DIGI Romania stie cat de importante sunt vitezele mari de navigare pe internet pentru unii dintre clientii din toata tara, astfel ca decizia de a reduce pretul pentru routerele Wi-Fi 6 e una menita sa convinga mai multi oameni sa le ia.

DIGI Romania a oferit in custodie multe routere de-a lungul timpului, si cum multi clienti au deja un router, trecerea la un altul nou nu e tocmai ceva ce oricine s-ar gandi sa faca acum. Totusi, beneficiile unui router Wi-Fi 6 sunt mari, in special pentru gameri, astfel ca daca aveti nevoie de viteze mari de navigare pe internet, si latente mici, atunci un router de acest gen aveti nevoie, mai ales ca DIGI Romania le ofera la preturi atat de mici acum.

DIGI Romania a surprins cu lansarea acestei promotii speciale, dar ea este disponibila pentru o perioada limitata de timp, asa ca profitati de ea cat puteti, inainte sa dispara in totalitate.