Windows 10: Schimbarile Surpriza Facute de catre Microsoft

Windows 10 are noi schimari surpriza facute de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce se va intampla cu actualizarea.

Windows 10 explorare

Windows 10 are o serie de noi schimbari descoperite pentru utilizatorii din toata lumea, iar asta deoarece Microsoft are planuri mari in ceea ce priveste imbunatatirea experientei de utilizare pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Microsoft au decis ca in cadrul Windows 10 ar fi nevoie de o serie noua de iconite pentru anumite elemente ale sistemului de operare, iar mai jos puteti vedea ce a inceput sa testeze compania americana, totul fara prea multe detalii oferite in prealabil.

Windows 10 are schimbare multe iconite in File Explorer de catre compania Microsoft, si puteti vedea mai jos ce s-au gandit americanii ca ar fi bine sa schimbe pentru toti cei care folosesc sistemul de operare. Vorbim, practic, despre cateva schimari vizuale pentru Windows 10 care nu afecteaza experienta de utilizare a sistemului de operare prea mult, ci doar aduc din punct de vedere vizual ceva elemente de noutate pentru PC-urile oamenilor.

Windows 10: Schimbarile Surpriza Facute de catre Microsoft

Windows 10 explorare iconite

Windows 10 are modificata iconita pentru Recycle Bin si pentru partitiile mediilor de stocare, dupa cum puteti vedea mai sus, modificarile nefiind tocmai incluse in categoria celor esentiale. Aceste schimbari pentru iconite li se alatura celor facute cu ceva timp in urma de catre compania Microsoft pentru alte elemente din cadrul Windows 10, astfel ca vorbim doar despre o continuare a procesului de imbunatatiri vizuale gandite de catre cei din Redmond pentru toata lumea.

Windows 10 explorare fisiere

Windows 10 nu are facute schimbari chiar atat de serioase de catre cei de la Microsoft in departamentul vizual cu actualizarile care vor fi lansate in curand, dar asta n-ar trebui sa fie o problema prea mare pentru ca oamenii nu sunt oricum foarte dornici de asa ceva. Windows 10 are alte probleme mai mari cu functiile care au fost lansate pana acum, si cu cele care sunt in pregatire, in general ele avand probleme destul de mari de fiecare data cand sunt lansate.

Windows 10 va avea aceste schimbari vizuale lansate impreuna cu urmatorul update important care este acum in dezvoltare, lansarea sa fiind asteptata in cursul lunii mai pentru toata lumea.