WhatsApp: Masura care Apropie o Schimbare foarte Importanta

WhatsApp colaborare

WhatsApp se apropie tot mai mult de lansarea unei grozave functii pentru utilizatorii sai din toata lumea, si vorbim despre ceva care poate fi extrem de benefic pentru foarte multa lume cand va fi disponibil oficial. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis ca ar fi cazul sa inceapa sa testeze in mod public noua schimbare menita sa le aduca utilizatorilor posibilitatea de a trimite mesaje direct catre compania americana pentru a cere ajutor cu orice fel de probleme ar avea.

WhatsApp a inceput sa testeze intern aceasta schimbare, ea aducand o sectiune speciala in cadrul aplicatiei care permite deschiderea de tichete de suport care ajung direct la angajatii companiei americane. Aceasta schimbare a fost testata doar cu angajatii WhatsApp pana recent cand a fost luata decizia ca functionalitatea sa fie oferita in mod oficial inclusiv celor care instaleaza versiunile beta ale aplicatiei, impreuna cu schimbarile majore care sunt oferite.

WhatsApp: Masura care Apropie o Schimbare foarte Importanta

WhatsApp colaborare ajutor

WhatsApp are prezentata mai sus interfata care permite cererea de ajutor de la compania americana, fiecare tichet avand un grup de conversatiu separat in care angajatii companiei vir discuta cu toti oamenii care au nevoie de ajutor. Crearea unui grup de conversatii pentru a se discuta problema pe care oamenii o raporteaza la WhatsApp are cel mai probabil in spate ideea ca mai multi angajati sa poata raspunde la tichet fara sa deschida conversatii separate cu cel care face raportarea.

WhatsApp modifica intr-o mare masura acum felul in care trateaza tichetele de suport pentru platforma sa, iar asta in conditiile in care pana acum nu s-a pus un accent chiar atat de mare o asemenea metoda de lucru. Ei bine, iata ca lucrurile se schimba intr-un final in bine, si asta e o veste foarte buna pentru ca oamenii pot avea sansa de a primi ajutor mai rapid, si intr-o maniera mai buna, care poate sa duca si la o expediere a rezolvarii problemelor.

WhatsApp va lansa aceasta schimbare in mod oficial abia cand totul va fi 100% pregatit pentru a fi oferit, deci trebuie sa avem rabdare pentru ca procesul sa fie parcurs, si eventualele probleme descoperite sa fie rezolvate.