BCR Romania: Surpriza Anuntata, ce pot Primi Gratuit Clientii

BCR Romania fitbit

BCR Romania a pregatit o noua surpriza grozava pentru clientii sai din toata tara, iar asta vine ca o veste extrem de buna pentru ca exista si o gratuitate de care pot beneficia clientii din toata tara. Mai exact, cei de la BCR Romania ii anunta pe clientii din tara noastra cu privire la faptul ca pot castiga doua Fitbit Versa daca aleg sa participe la o promotie speciala ce se desfasoara in Romania, dar numai prin intermediul platformei Instagram.

BCR Romania spune ca romanii din toata tara au sansa de a castiga una dintre cele doua Fitbit Versa oferite de catre banca daca aveti cont pe platforma Instagram si urmati regulile promotiei. Mai exact, cei de la BCR Romania le cer romanilor sa faca un story cu o melodie favorita, sa dea tag unei persoane iubite, si contului de instagram al asistentului de banking inteligent George, iar asa sunt automat inscrisi in aceasta promotie speciala.

BCR Romania: Surpriza Anuntata, ce pot Primi Gratuit Clientii

BCR Romania fitbit versa

BCR Romania are un concurs foarte simplu pentru clientii din toata Romania care vor sa castige una dintre cele doua bratari de fitness, si daca sunteti interesati, puteti participa oricand. BCR Romania are si alte promotii pe care le desfasoara in momentul de fata, una dintre ele aducandu-va sansa de a castiga nu mai putin de 500 de LEI daca alegeti sa profitati de sistemul Moneyback pe care banca l-a implementat in tara noastra de ceva vreme.

BCR Romania incearca sa promoveze asistentul personal George astfel incat un numar cat mai mare de oameni sa il foloseasca pentru a se bucura de servicii speciale in tara noastra. BCR Romania descrie George ca un asistent inteligent pentru banking, adica o solutie pentru cei care vor sa beneficieze de servicii bancare demne de secolul 21, iar peste 1 milion de clienti ai bancii a fost pana acum solutia perfecta pentru nevoile pe care le au.

BCR Romania imbunatateste in mod constant asistentul personal George, astfel ca e de asteptat sa vedem multe noutati majore oferite pentru el si in cursul anului 2021 de la banca.