WhatsApp: Noul TRUC SECRET pe care NU l-ai Crezut Posibil

WhatsApp colorare

WhatsApp are un nou truc secret descoperit, si este vorba despre ceva care nu a parut vreodata ca ar fi posibil, insa care vine ca o veste extrem de buna pentru foarte multa lume care foloseste aplicatia. Mai exact, cei de la WhatsApp au implementat in aplicatia proprie o schimbare foarte interesanta pe care multa lume o cere de foarte multa vreme, iar asta in conditiile in care compania americana a fost reticenta sa o implementeze pana in acest moment.

WhatsApp s-a gandit sa implementeze pentru utilizatorii din intreaga lume optiunea de a modifica, cel putin intr-o anumita masura, unele dintre culorile care sunt vizibile in interfata de utilizare a aplicatiei. Vorbim despre ceva ce in mod normal era disponibil doar pentru Android cu ajutorul unor aplicatii dedicate care erau special concepute pentru a schimba felul in care arata WhatsApp, si asta putea fi facut oricum doar de catre cei care aveau si acces root in sistemul de operare.

WhatsApp: Noul TRUC SECRET pe care NU l-ai Crezut Posibil

WhatsApp testeaza in momentul de fata aceasta schimbare importanta pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta inseamna ca doar unii dintre cei care o au instalata pot sa si vada efectiv tot ceea ce a pregatit compania pentru a lansa. Testarea acestor schimbari pentru WhatsApp vine ca o veste extrem de buna pentru multi oameni care vor sa obtina mai mult de la aplicatia de mesagerie pe partea de personalizare, WhatsApp parand sa vrea intr-un final sa ne ofere ce dorim.

WhatsApp pare sa fi lucrat destul de mult la aceste schimbari majore care sunt pregatite pentru lansare in perioada imediat urmatoare, astfel ca vom avea parte de totul in momentul in care va fi 100% pregatit. Nimeni nu stie cat anume ar putea dura pana cand aceste schimari majore ar putea fi lansate in mod oficial, astfel ca trebuie sa avem destul de multa rabdare pentru ca totul sa fie pregatit asa cum trebuie de catre WhatsApp pentru lansare.

WhatsApp mai lucreaza si la alte modificari majore pe care vrea sa le lanseze pentru utilizatorii din toata lumea, unele dintre ele fiind surprize extrem de bune pentru noi toti.