DIGI Romania: Ultimele Zile de Gratuitate pentru Toti Clientii

DIGI Romania continut

DIGI Romania a facut un nou anunt oficial pentur clientii sai din toata tara, si le readuce aminte clientilor ca acestea sunt ultimele zile in care mai pot beneficia de gratuitate pentru serviciile sale. Mai exact, DIGI Romania le spune romanilor din toata tara faptul ca pana pe 31 martie inca mai au posibilitatea de a profita de o oferta speciala care a fost anuntata la inceputul lunii martie, si care le aduce 2 luni de gratuitate la MAXPAK.

DIGI Romania a creat extraoptiunea MAXPAK pentru abonamentele sale de televiziune in ideea de a le oferi clientilor din toata tara posibilitatea de a beneficia de acces la canalele HBO in schimbul unei modice sume lunare. DIGI Romania a decis sa ofere 2 luni de gratuitate pentru MAXPAK clientilor care profita de o oferta speciala ce se termina pe 31 martie, ei trebuind sa mentina extraoptiunea activa pentru o anumita perioada de timp.

DIGI Romania: Ultimele Zile de Gratuitate pentru Toti Clientii

DIGI Romania ofera aceasta gratuitate doar pentru cei care au si un abonament de internet activ separat de cel de televiziune, astfel ca nu va puteti bucura de oferta decat in aceste conditii in Romania. Ideea din spatele acestei oferte pe care DIGI Romania a creat-o este de a ii ajuta pe romani sa aiba acces la continut de buna calitate la un pret mic, si cu gratuitate timp de 2 luni de zile, ceva ce nu e tocmai similar cu ceea ce ofera alti operatori.

DIGI Romania ofera mai putine luni de gratuitate decat concurenta, unii operatori de telecomunicatii oferind pana la 6 luni de gratuitate pentru aceste servicii in Romania, astfel ca diferentele sunt mari. Aceasta n-ar trebui sa fie totusi o foarte mare surpriza, iar asta pentru ca DIGI Romania nu a oferit vreodata nici acces gratuit la Netflix in vreo oferta, desi toti ceilalti operatori de telecomunicatii au avut promotii similare disponibile in tara noastra.

DIGI Romania nu mai are anuntata vreo alta promotie similara disponibila pentru serviciile sale de televiziune in momentul de fata, si nu se stie daca va avea, asa ca ramane de vazut ce anume ar mai putea anunta.