Fortnite este Folosit pentru a Forta Copiii sa Transporte Droguri

fortnite copii transport droguri

Fortnite este unul dintre cele mai populare jocuri online ale momentului, iar din pacate traficantii de droguri ajung sa profite de popularitatea sa pentru a-i forta pe copii sa le transporte drogurile, sau sa le ascunda de politie in propriile case, conform unor anchete facute in Marea Britanie.

Fortnite este atat de popular in randul copiilor incat traficantii de droguri ii racoleaza pe cei mici de pe retelele de socializare prin oferirea de v-bucks pentru a cumpara diverse obiecte din joc, pe care nu si le-ar permite, iar apoi ii forteaza sa faca trafic de droguri, sau sa le ascunda.

Fortnite creeaza dependenta, iar copiii devin dependenti de acei v-bucks cu care isi cumpara diverse obiecte, traficantii fortandu-i pe cei mici sa le transporte drogurile catre diverse persoane, sau sa le tina in casele lor pentru a primi in continuare banii virtuali.

Fortnite a fost in centrul multor controverse de-a lungul timpului, iar acum vorbim despre una noua care are in centru acesti v-bucks, cei mici fiind foarte usor de manipulat pentru a ii ajuta pe traficantii de droguri, totul fara ca parintii lor sa stie ce se intampla in realitate.

“Infractorii folosesc jocul video Fortnite pentru a îngriji copiii de până la 12 ani pentru a deveni catâri de droguri, au avertizat lucrătorii de tineret. Moneda virtuală a jocului, v-dolari, este oferită copiilor care doresc să cumpere extra pentru joc, cum ar fi costume și mișcări de dans pentru personajele lor, dar nu își permit să facă acest lucru. După ce copilul este obișnuit să primească v-dolari, traficanții de droguri cer ceva în schimb. Aranjează să se întâlnească personal și deseori îi cer copilului să depoziteze droguri în dormitorul lor sau să le livreze clienților.”

Fortnite este folosit in acest mod pentru ca este atat de popular in randul tinerilor, si din pacate vorbim despre un fenomen care nu se va stinge prea curand pentru ca atat timp cat exista ceva ce oamenii isi doresc, se vor gasi unii care sa profite de asta.