Kaufland: Anunt Oficial de ULTIMA ORA pentru Toata Romania

Kaufland livrari

Kaufland incepe saptamana cu un anunt oficial de ultima ora pentru romanii din toata tara, unul despre care oricine ar trebui sa stie pentru ca vorbim despre o veste extrem de buna. Mai exact, cei de la Kaufland ii anunta pe romanii din toata tara in legatura cu faptul ca acum pot sa comande produsele sale prin trei servicii de livrare de mancare, si nu numai, la domiciliu, ceva ce ar trebui sa ajute multa lume sa isi faca cumparaturile mai usor.

Kaufland anunta in mod oficial faptul ca produsele sale pot fi cumparate in Romania de catre oricine este interesat prin intermediul serviciilor Foodpanda, Glovo si Tazz by eMAG, totul foarte simplu si usor. Pana recent doar Glovo era serviciul pe care cei de la Kaufland il prezentau ca fiind disponibil pentru livrarile produselor sale din magazine din toata tara, insa iaca lucrurile se schimba in mult mai bine pentru a ajuta oamenii sa cumpere mai usor produsele dorite.

Kaufland: Anunt Oficial de ULTIMA ORA pentru Toata Romania

Kaufland livrari produse

Kaufland promoveaza aceste trei produse pentru ca oricine poate instala oricare dintre cele trei aplicatii ale lor pentru a comanda produsele sale din magazine cu livrare chiar acasa. Ceea ce vedem este o abordare similara celei facute de catre Carrefour cu platforma Bringo, Kaufland colaborand in schimb cu alte servicii separate pentru a-i ajuta pe clienti ca in aceasta perioada sa intre mai usor in posesia produselor dorite fara a merge in magazine.

Kaufland nu controleaza in vreun fel modul in care aceste aplicatii functioneaza, ele fiind complet separate de lantul de hypermarket-uri, dupa cum cel mai probabil unii dintre voi stiati deja. E bine de tinut minte deasemenea ca serviciile Foodpanda, Glovo, Tazz by eMAG nu sunt disponibile in toate localitatile din Romania, astfel ca le veti putea folosi pentru a comanda produse de la Kaufland doar acolo unde ele sunt oferite.

Kaufland a va continua fara dsicutie sa promoveze aceste metoda de comandare a produselor sale in toata Romania, si ar fi bine sa profitati de ele pentru ca va pot ajuta sa evitati sa mergeti in magazine pentru achizitii.