Guvernul Romaniei si Politia Romania: Atentionare pentru TOTI Romanii

Guvernul Romaniei Atentionare Politia Romania

Guvernul Romaniei si Politia Romania au o a tentionare extrem de importanta pentru toti romanii din toate colturile tarii, aceasta venind ca parte a unei dorinte a autoritatilor, impreuna cu bancile din Romania, de a ii atentiona pe oameni cu privire la ceea ce se intampla in tara.

Guvernul Romaniei si Politia Romania prezinta mai jos o campanie de constientizare a romanilor cu conturi bancare cu privire la faptul ca pot fi victimele unor atacuri de tip phishing daca nu sunt foarte atenti la ceea ce se intampla in tara noastra.

“ERT-RO, Politia Romana și Asociația Română a Băncilor (ARB) au lansat o campanie de conștientizare care atrage atenția utilizatorilor asupra metodelor de atac tip #phishing / #scam, distribuite prin intermediul unor site-uri de anunțuri generaliste din România.

Se recomandă persoanelor care au postat anunțuri de vânzare pe astfel de site-uri să nu comunice datele de pe card, acestea fiind confidențiale și folosite exclusiv pentru achiziții și nu pentru încasări. Utilizatorii sunt sfătuiți să verifice cu atenție detaliile, înainte de a efectua o tranzacție.”