Raed Arafat: Anunt privind Gravitatea Valului 3 in Romania

Raed Arafat Gravitatea Valului 3 Romania

Raed Arafat a facut un anunt foarte important cu privire la gravitatea valului 3 in Romania, si le spune oamenilor care protesteaza in momentul de fata impotriva masurilor de restrictie sa fie constienti de faptul ca problema este una foarte serioasa.

Raed Arafat spune ca acest val al treilea a inceput cu sectii ATI mult mai pline decat in cazul valului al doilea, ca nu se mai pot face detasari la fel de multe, si ca tulpina britanica e mult mai contagioasa decat cea initiala, iar asta contribuie la situatia foarte grea din tara.

“Am pornit acest val cu secții ATI mai pline decât în noiembrie. Modul în care vin oamenii la spital, mai târziu, cu forme mai grave și au nevoie neapărat de internare în spital. Arsenalul de detașări are limitele lui. Am detașat pe unii de mai multe ori, alții nu mai vor – legea ne permite o singură detașare. Plus că vorbim de o tulpină nouă, care se răspândește mai ușor și în anumite situații mai agresiv.

Cei care urlă și nu le plac măsurile trebuie să ne spună cum văd ei treaba, când noi vedem creșteri pe cifre. Dovada științifică există: cu cât crește mobilitatea cu atât crește infectarea. a declarat Raed Arafat”