Netflix: Mesaj catre Romani, ce Nu Stiau Milioane de Abonati

Netflix origine

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, iar numai in Romania are cateva milioane de abonati, depasind fara probleme HBO, sau oricare alta platforma locala, sau internationala. Netflix este foarte popular inclusiv in Romania multumita varietatii de continut pe care o ofera pentru toata lumea in momentul de fata, iar asta ii asigura companiei atentia tuturor oamenilor din tara noastra.

Netflix se bucura de toata aceasta atentie, iar mai jos puteti vedea un anunt oficial de la companie cu privire la originea denumirii sale, ceva ce putina lume stia in legatura cu ea, dar ceva care este important. Cei de la Netflix explica mai jos faptul ca denumirea companiei provine de la combinarea cuvintelor net si flicks, adica filme pe internet, si asta e fix ceea ce vedem.

Netflix: Mesaj catre Romani, ce Nu Stiau Milioane de Abonati

Netflix are un nume foarte simplu, a carui origine putea fi oricum ghicita destul de usor de catre multa lume chiar si fara o explicatie de acest gen, nisa acum lucrurile sunt mai clar epentru foarte multi abonati. Cei de la Netflix au oferit de-a lungul timpului explicatii destul de clare cu privire la denumirea pe care a ales-o compania pentru ca oricine este interesat sa ii foloseasca seviciile sa aiba o idee cat se poate de clara cu privire la ea.

Netflix are mii, peste mii, de filme, seriale, documentare, desene animate, pe care oricine poate sa le urmareasca in cadrul platformei, astfel ca putem sa ne bucuram de foarte mult continut chiar acum. Netflix lanseaza continut nou in mod regulat, astfel ca putem sa ne bucuram de surprize in fiecare luna de la compania americana, si pentru saptamanile urmatoare sunt pregatite o varietate de schimbari de care oricine se va putea bucura.

Netflix anunta in mod constant noutatile grozave pe care vrea sa le lanseze, si pentru luna aprilie este programata lansarea catorva titluri foarte interesante pentru noi toti.