Raiffeisen Bank: Oficial, Anunt Special pentru Toti Romanii

Raiffeisen Bank stanescu

Raiffeisen Bank a publicat un anunt oficial special pentru toti romanii din toata tara, unul despre care oricine ar trebui sa stie in momentul de fata pentru ca vine ca o veste excelenta. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au luat decizia de a sarbatori intr-un mod special implinirea a 88 de ani de la nasterea celebrului poet Nichita Stanescu, mai exact printr-un episod special din Stagiunea Virtuala, proiectul sau cultural desfasurat in ultimul an.

Raiffeisen Bank a lansat la ora 19:00 o creatie video speciala facuta de catre Oana Pellea si echipa sa, aceasta ajutandu-ne sa traim bucuria poemelor scrise de catre celebrul poet. Vorbim despre o creatie pe care cei de la Raiffeisen Bank o puna la dispozitia tuturor romanilor prin intermediul website-ului special dnumit Stagiunea Virtuala, iar creatia video poate fi vazuta de catre romanii din intreaga lume, nu doar de catre cei din Romania.

Raiffeisen Bank: Oficial, Anunt Special pentru Toti Romanii

Raiffeisen Bank a surprins foarte multa lume cu proiectele culturale pe care le-a desfasurat pana in momentul de fata in Romania prin intermediul Stagiunii Virtuale, si acesta nu face exceptie. Decizia celor de la Raiffeisen Bank de a sustine cultura in Romania a fost foarte apreciata de catre foarte multa lume pentru ca a adus pe micile si marile ecrane creatii care n-ar fi ajuns vreodata pe internet daca pandemia de Coronavirus n-ar fi fortat asta.

Raiffeisen Bank stie foarte bine cat de mare este interesul romanilor pentru creatiile de acest gen, sa ca vorbim despre hranirea dorintei oamenilor de a avea parte de continut de cea mai buna calitate de la actorii favoriti. In subsidiar cei de la Raiffeisen Bank i-au sustinut si pe marii actori ai Romaniei care n-ar fi avut altfel sansa de a beneficia de continuarea proiectelor pe care le-au inceput, mai ales ca restrictiile aduse de pandemia de Coronavirus n-au disparut.

Raiffeisen Bank va continua cu siguranta seria proiectelor si cu altele cel putin la fel de interesante, asa ca ramane doar sa vedem ce a mai pregatit pentru viitorul Stagiunii Virtuale.