BRD Romania: Anunt Grozav, Extra Reducere Limitata la Flanco

BRD Romania extra reducere

BRD Romania isi rasfata clientii din toata Romania cu un anunt grozav care are in centru o promotie speciala care este derulata de catre banca impreuna cu cei de la Flanco, si asta doar in decursul a doua zile. Mai exact, cei de la BRD Romania au decis sa colaboreze cu Flanco pentru a le oferi clientilor din toata tara posibilitatea de a cumpara produse din magazinele partenerului, dar cu o extra reducere de 10% oferita pentru toti cei interesati, in anumite limite.

BRD Romania spune ca aceasta oferta speciala pe care o are in momentul de fata este valabila doar in cursul zilelor de 2, 3, 4 aprilie 2021, si doar intre orele 07:00 si 10:00, in toate magazinele Flanco. Practic trebuie sa mergeti in oricare dintre magazinele Flanco din Romania intre acele ore, si doar in aceste zile, pentru a va bucura de ofertele speciale pe care BRD Romania le-a anuntat, extra reducerea de 10% fiind oferita doar pentru cumparaturi de minim 1500 de LEI.

BRD Romania: Anunt Grozav, Extra Reducere Limitata la Flanco

BRD Romania le spune clientilor sai ca daca platesc produsele de la Flanco cu un card al bancii vor beneficia de extra reducere de 10%, insa in momentul de fata exista in aceasta pagina de pe website-ul magazinului si alte promotii similare. Cei de la Flanco ofera extra reducere pentru o gama foarte variata de produse din Romania prin intermediul magazinului sau online, insa ceea ce anunta BRD Romania in momentul acum e, teoretic, diferit fata de ceea ce stiam deja.

BRD Romania nu e la prima promotie speciala de acest gen anuntata pentru clientii sai din toata Romania, avand in trecut extra reducer epentru produsele Flanco deasemenea. Cei de la BRD Romania nu sunt singurii care au promotii speciale pentru clientii din toata tara, mai toate bancile avand diverse parteneriate pe care le ofera pentru oamenii care au carduri de debit, sau credit, luate pentru a beneficia de serviciile bancare.

BRD Romania spune ca oferta aceasta este disponibila doar pentru o perioada limitata de timp, astfel ca ar fi bine sa profitati de ea chiar acum inainte sa dispara in totalitate din magazine.