Netflix: Trucul Anuntat Oficial pentru Toti Abonatii Romani

Netflix categorii

Netflix continua sa dezvaluie trucurile platformei de streaming video la cerere pentru abonatii din toata lumea, iar dupa ce zilele trecute v-am dezvaluit unui publicat de britanici, acum vorbim despre ceva romanesc. Pentru romanii din toata tara cei de la Netflix au publicat anuntul de mai jos care are menirea de a ii ajuta pe abonati sa descopere mai usor productiile comice pe care le ofera pentru toata lumea in momentul de fata.

Netflix prezinta mai jos o sectiune de de comedii care ar trebui sa ii tina ocupati pe romanii din toata tara in aceasta perioada, ele fiind impartite pe diverse categorii, in functie de ceea ce va intereseaza. Pentru a accesa fiecare categorie in parte, e nevoie ca abonatii Netflix sa acceseze cate o adresa web speciala care contine codul pe care respectiva categorie il are, astfel ca nu exista posibilitatea de a vedea titlurile de acolo in vreun alt mod.

Netflix: Trucul Anuntat Oficial pentru Toti Abonatii Romani

Netflix are foarte multe filme, seriale, documentare, disponibile in cadrul platformei pentru noi, si e foarte greu sa gasesti ceva nou, care sa iti placa, in ciuda recomandarilor facute prin algoritmi. In aceasta idee, trucurile de acest gen ne ajuta sa accesam mai usor continut din cadrul Netflix care face parte dintr-o anumita categorie, si avem ocazia de a alege din tot ceea ce este listat acolo pentru a vedea fix ceea ce ne place, nu ceea ce e recomandat.

Netflix a inceput sa prezinte trucurile de acest gen pentru ca oamenii cauta de obicei continut in baza denumirii, sau a denumirii actorilor, insa putini stiu sa gaseasca diversele categorii in care sunt incluse filmele, etc. Desigur ca nimeni nu stie codurile pentru fiecare categorie din cadrul Netflix, iar compania nu are o lista in care le prezinta, chiar daca pe internet exista destule liste neoficiale, insa nu toate dintre ele sunt corecte.

Netflix ofera continut diferit pentru diverse tari, astfel ca anumite categorii fie nu exista in unele tari, fie nu au continutul din alte librarii, fie au alte coduri, deci mesajele oficiale sunt singurele care ne ajuta sa vedem ce dorim.