Orange: Surpriza Noua, ce Pot Primi Gratuit Clientii Romani

orange ursul

Orange continua seria surprizelor bune pentru clientii sai din toata Romania, iar astazi vorbim despre un nou anunt care dezvaluie planul operatorului pentru oamenii care vor sa profite de un nou concurs. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a castiga, cu detalii in aceasta pagina, una dintre cele trei tablete Samsung Galaxy Tab A7 care sunt oferite gratuit.

Orange a pornti acest concurs pentru cei care se uita la Orange TV Go si mai exact pentru cei care au copii care sunt fani ai desenelor Misha si Ursul, disponibile de acum in platforma de streaming video online. Cei de la Orange pun la dispozitia clientilor trei sezoane ale celebrei serii animate, iar oricine urmareste macar unele dintre episoadele disponibile, va fi inscris in concursul pentru a castiga cele trei tablete, perioada de desfasurare fiind 1 – 30 aprilie.

Orange: Surpriza Noua, ce Pot Primi Gratuit Clientii Romani

Orange a mai organizat alte concursuri similare pana in momentul de fata pentru a ii ajuta pe clientii din toata Romania sa vada continut de calitate in cadrul platformei sale, chiar si in mod gratuit. Cei de la Orange au avut pana recent oferit acces gratuit pentru optiunea Movie Go Unlimited, iar aceste seriale sunt oferite prin cadrul sau, deci daca mai aveti acces fara plata la ea, atunci puteti sa va inscrieti gratuit si in concurs prin urmarirea serialului.

Orange va trage la sorti castigatorii dupa incheierea concursului, insa pana atunci va trebui sa va inscrieti prin urmarirea continutului pe care operatorul de telecomunicatii ni-l pune la dispozitie acum. Cei de la Orange mai au si alte filme, seriale, desene animate, etc, disponibile in cadrul platformei Orange TV Go, astfel ca aveti ce sa urmariti acolo indiferent daca va plac desenele, sau va place alt tip de continut multimedia de calitate, asa ca trebuie sa incercati platforma.

Orange are si alte concursuri si promotii disponibile in cadrul website-ului sau in momentul de fata, asa ca uitati-va cu atentie la tot ceea ce este disponibil acolo acum.