BCR Romania: Servicii Speciale de care Nu Stiu Toti Clientii

BCR Romania mobilitate

BCR Romania este una dintre cele mai mari banci din tara noastra, cu milioane de clienti care-i folosesc serviciile pe intregul intins al Romaniei, iar pentru ei exista si o serie de servicii speciale, de care nu toti stiau. Mai exact, cei de la BCR Romania le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a face plati mobile cu telefoanele si bratarile de fitness prin 4 metode diferite, ele fiind oferite separat pentru dispozitive iPhone, cu Android, si alte sisteme de operare separate.

BCR Romania ofera in primul rand posibilitatea de a folosi Apple Pay pe telefoanele iPhone pentru a face plati mobile oriunde in Romania folosind unul dintre cardurile emise de catre banca. Inrolarea unui card al BCR Romania in Apple Pay se face din aplicatia dedicata Wallet din telefoanele iPhone, si platile sunt posibile inclusiv cu Apple Watch, astfel ca indiferent unde mergeti, aveti multiple optiuni pentru a face platile pentru produsele, sau serviciile, de care aveti nevoie.

BCR Romania: Servicii Speciale de care Nu Stiu Toti Clientii

BCR Romania mobilitate plati

BCR Romania ofera deasemenea prin aplicatia George posibilitatea de a activa sistemul George Pay pe telefoanele Android pentru a face plati mobile la orice POS-uri din Romania, la fel ca prin Apple Pay. Din pacate inca nu a fost implementat si Google Pay pentru clientii BCR Romania, insa probabil ca in viitorul nu foarte indepartat va veni si acest sistem, chiar daca el inlatura necesitatea de a mai folosi George Pay pentru multi dintre clientii bancii.

BCR Romania ofera deasemenea posibilitatea de a folosi Fitbit Pay pentru a face plati mobile cu bratarile de fitness ale acestui producator, inrolarea aici fiind diferita, totusi. In aceeasi idee, Garmin Pay este deasemenea disponibil pentru clientii BCR Romania din toata tara, banca incercand sa le ofere clientilor sai posibilitatea de a utiliza inclusiv produsele celor de la Garmin pentru a plati pentru serviciile de care au nevoie, totul fiind oferit chiar acum.

BCR Romania are aceste 4 servicii de plati mobile disponibile pentru cardurile de credit, sau de debit, asa ca aveti la dispozitie multiple oportunitati pentur a profita de tot ceea ce este disponibil.