DIGI Romania: Anuntul Oficial cu o Noua Decizie Importanta

DIGI Romania deseuri

DIGI Romania este unul dintre gigantii din domeniul de telecomunicatii din tara noastra, avand peste 10 milioane de clienti activi in momentul de fata, si fiind in plina ascensiune multumita serviciilor ieftine, si in unele cazuri, bune. Cei de la DIGI Romania au decis in 2020 sa dea startul unui proiect foarte interesant care are menirea de a le aduce romanilor posibilitatea de a duce in magazinele sale deseuri electronice, care le ocupa spatiu in case care pot fi reciclate.

DIGI Romania a initiat acest proiect cu denumirea Digi CoRRRner, iar in cursul anului 2021 acesta a fost accelerat pentru a fi disponibil in 270 de magazine din toata tara pentru toti clientii dornici sa profite de el. In 2021 DIGI Romania a extins proiectul in inca 165 de locatii din toata tara, iar acesta este un semn ca proiectul se dovedeste a fi un real succes, deci in final clientii sunt cei care ies cei mai castigati din decizia companiei de a contribui la invatarea romanilor sa recicleze.

DIGI Romania: Anuntul Oficial cu o Noua Decizie Importanta

DIGI Romania spune ca dupa initierea proiectului sau, clientii din toata tara au dus la reciclat telefoane mobile, telefoane fixe, routere, baterii, sau incarcatoare, si spera ca in urmatorii ani sa vina mai multi oameni care sa faca asta. Conform informatiilor venite de la DIGI Romania, extinderea acestui proiect va permite reciclarea deseurilor electronice in 60% dintre toate locatiile sale din toata tara, si daca lucrurile vor merge bine, poate ca proiectul va fi extins in continuare.

DIGI Romania a reusit in anul 2020 sa adune nu mai putin de 311 tone de deseuri de la clientii sai, sau din ceea ce avea in surplus, cantitatea fiind una foarte importanta, si in loc sa ajunga pe strazi, sau in gropile de gunoi, ajunge la reciclat. DIGI Romania este singurul grup de telecomunicatii care in momentul de fata are o asemenea initiativa activa pentru clientii din toata tara, insa inclusiv cei care nu sunt clienti pot merge sa renunte la deseurile electronice in locatiile sale.

DIGI Romania vrea sa ajute cat mai multi romani sa scape de asemenea tipuri de deseuri electronice, astfel ca daca aveti unele care va ocupa inutil loc prin casa, mergeti si lasati-le in locatiile sale.