Netflix: Uriasa Investitie pentru a Produce Doua Noi Filme

Netflix franciza

Netflix face o investitie uriasa pentru a produce doua noi filme cu care platforma de streaming video la cerere spera sa aiba succes serios dupa ce vor fi lansate, ele urmand un altul care a fost foarte popular. Mai exact, cei de la Netflix au lansat acum mai bine de un an de zile un film numit Knives Out, o varietate de vedete facand parte din productie, iar abonatii platformei au fost foarte placut impresionati de ceea ce au vazut, astfel ca totul e transformat intr-o franciza.

Netflix urmeaza sa investeasca intre 400 – 450 de milioane de dolari pentru a produce inca doua filme din ceea ce va deveni seria Knives Out, suma fiind uriasa pentru doar doua filme, dar de asta e nevoie pentru a avea succes. Nu se stie deocamdata cum vor fi impartite sumele intre cele doua productii, si nici nu se stie foarte clar cand anume vor fi lansate, pandemia de Coronavirus blocand foarte multe proiecte, dar investitia este una foarte importanta.

Netflix: Uriasa Investitie pentru a Produce Doua Noi Filme

Netflix investeste de 5 ori mai mult, per film, decat bugetul peliculei initiale Knives Out, bugetul de productie al acelui film fiind de 40 de milioane de dolari, iar in cinematografe el a obtinut 311 milioane de dolari. Daca e sa privim aceste cifre, cei de la Netflix inestesc sume foarte mari pentru franciza, si se asteapta sa genereze interes pe masura, inclusiv abonati noi, multumita tuturor acestor bani cheltuiti, astfel ca anuntul e unul important pentru platforma de streaming.

Netflix ne arata totusi cat de importante sunt pentru ea filmele care au succes, si cat e dispusa sa investeasca in francize, chiar daca sumele sunt cu totul departe de asteptarile multora. Netflix are totusi buzunare foarte adanci pentru a crea continut nou pentru clientii din toata lumea, si e de asteptat sa vedem alte anunturi cu investitii masive facute de catre companie pentru a asigura continut original de calitate pentru oameni.

Netflix nu a spus absolut nimic oficial cu privire la aceasta investitie, insa cei care au aflat despre ea au dezvaluit totul pentru presa, si de aceea vom afla mult mai multe lucruri interesante.