ING Bank: Anunt Oficial, Functia Speciala pentru Homebank

ING Bank agoniseala

ING Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, iar in cadrul unui anunt oficial ea le readuce in atentie clientilor o functie speciala care a fost implementata pentru Homebank, si care ii poate ajuta. Functia se numeste Round Up, ea fiind implementata de catre Homebank in cadrul aplicatiei sale pentru a ii ajuta pe oameni sa economiseasca bani, chiar fara sa stie, in asta stand ideea grozava din spatele acestui sistem special.

ING Bank a gandit sistemul Round Up pentru a le permite clientilor sa economiseasca automat bani cand fac cumparaturi, mai exact, banii platiti la POS-uri fiind suplimentati cu o anumita suma care ajunge intr-un cont de economii. Daca aceasta functie este activata din Homebank, atunci cand clientii ING Bank platesc orice la POS-uri, suma respectiva este rotunjita pana la o valoare fixa, iar diferenta dintre suma de plata, si acea suma fixa, e transferata in contul de economii.

ING Bank: Anunt Oficial, Functia Speciala pentru Homebank

ING Bank explica in clipul video de mai jos exact cum functioneaza acest sistem de care clientii sai din toata Romania se pot bucura chiar acum, si vorbim despre ceva oferit pentru toata lumea. Oricare dintre clientii care au carduri de debit este disponibila aceasta functie a ING Bank prin Homebank, deci cei care au carduri de credit nu pot beneficia de acest sistem pentru ca nu cheltuie banii proprii, ci cei imprumutati de catre banca pentru cumparaturi.

ING Bank ofera aceasta functie pentru cei care au si salariul mutat la banca, astfel ca e nevoie sa faceti si acest lucru pentru a beneficia de functionalitatea speciala care este disponibila acum. ING Bank a lucrat destul de mult, cel mai probabil, la acest sistem special, el dovedindu-se a fi util si apreciat de catre foarte multa lume, si asta e bine pentru ca oamenii pot economisi bani chiar atunci cand au nevoie de acest lucru.

ING Bank are mai multe detalii despre sistem disponibile chiar pe website-ul sau, astfel ca puteti intra acolo pentru a vedea daca merita sa activati functia Round Up, sau nu, pentru contul vostru.