DIGI Mobil: Decizia Oficiala Care Continua sa Surprinda Total

DIGI Mobil neconventional

DIGI Mobil continua sa surprinda cu o decizie foarte importanta pe care a luat-o, si la care nu renunta, iar asta in conditiile in care reuseste sa ramana fara rival pentru ea. Mai exact, cei de la DIGI Mobil au decis sa le ofere clientilor din Romania o serie de oferte de portare atat in 2020, cat si in 2021, iar ele ofera posibilitatea de a beneficia de reduceri de 50% pentru diverse perioade de timp daca se incheie un abonament pentru o durata de 24 de luni.

DIGI Mobil le permite clientilor din Romania, multumita acestor oferte, sa experimenteze internet 5G la pretul de doar maxim 2.5 euro pe luna, sau chiar mai putin, ceva ce nu e oferit altundeva Europa, din cate stiu. Internet 5G, cu trafic foarte mult, la doar maxim 2.5 euro pe luna la abonament e ceva ce, daca e sa fim sinceri, doar la DIGI Mobil ai putea gasi, si asta cu o retea destul de extinsa in tara noastra, avand a doua cea mai mare acoperire nationala.

DIGI Mobil: Decizia Oficiala Care Continua sa Surprinda Total

DIGI Mobil nu are cele mai mari viteze de internet 5G din Romania, dar dupa Orange are cea mai mare acoperire, si ofera viteze de sute de Mbps pentru cei care au abonamente active acum. Pretul promotional face parte din campaniile de portare pe care DIGI Mobil le are in tara noastra, insa chiar si asa, internet 5G cu 80 GB de trafic la doar 5 euro pe luna, maxim, e oricum ceva ce nu prea ai cum sa gasesti altundeva in Europa in acest moment.

DIGI Mobil reuseste sa ofere cele mai mici preturi din Romania pentru accesarea unei retele 5G, si cred ca asta e valabil inclusiv pentru Europa, operatorul avand preturi mult mai mici decat cei din alte tari. Daca va veti uita la ofertele din tari precum Germania, Franta, Spania, Italia, etc, veti vedea cat de scumpe sunt abonamentele de internet, astfel ca preturile pe care DIGI Mobil le are sunt din cu totul alta lume, literalmente.

DIGI Mobil nu ofera cea mai buna experienta pe partea de internet mobil cu retelele sale, exceptand locatiile in care are 5G activ, si in care clientii se pot bucura efectiv de vitezele mari.