Vodafone: Anunt Oficial, Beneficii Exclusive pentru Clienti

vodafone colectivitate

Vodafone a publicat un nou anunt oficial pentru toti clientii sai din toata Romania, si prezinta beneficiile exclusive de care se pot bucura clientii sai din toata tara in momentul de fata. Mai exact, cei de la Vodafone au decis sa le ofere clientilor posibilitatea de a se bucura de beneficii exclusive prin intermediul Vodafone Club, un sistem menit sa le aduca reduceri speciale de la partenerii operatorului de telecomunicatii, in cam toata tara.

Vodafone vorbeste in anuntul oficial de mai jos despre promotii speciale pe care le au clientii sai in cazul in care cumpara produse de la Glovo, adica beneficiaza de 20 de LEI reducere la comenzile facute. Suma aceasta acoepra transportul, daca nu ma insel, insa cei de la Vodafone au o multitudine de alti parteneri care ofera promotii prin intermediul Vodafone Club, insa exclusiv pentru cei care sunt clienti, nu si pentru restul romanilor.

Vodafone: Anunt Oficial, Beneficii Exclusive pentru Clienti

Vodafone a lansat acest Vodafone Club cu nu foarte mult timp in urma, si promoveaza in mod constant beneficiile disponibile exclusiv pentru clientii sai din toata tara, asa ca ar fi bine sa va uitati cu mare atentie la tot ceea ce este oferit acolo. Exista foarte multe reduceri extrem de bune pe care nu ar trebui sa le treceti cu vederea daca sunteti cu adevarat interesati de ceea ce va pot oferi ele in momentul de fata, unele fiind disponibile pentru perioade foarte limitate de timp.

Vodafone are o sectiune speciala in cadrul aplicatiei MyVodafone in care clientii sai pot accesa promotiile disponibile in cadrul Vodafone Club, astfel ca trebuie sa va uitati acolo pentur a vedea de ce puteti profita. Pentru fiecare oferta pe care clientii Vodafone o pot activa sunt oferite si detalii cu privire la modul in care ei pot profita de aceasta, asa ca trebuie sa va uitati cu foarte mare atentie la toate informatiile, pentru a sti cum o puteti activa.

Vodafone adauga in mod constant noi parteneri care au oferte pentru sectiunea sa speciala, asa ca daca nu gasiti acum ceva care sa va intereseze, atunci va puteti uita in mod regulat la sectiune.