Netflix: Romanii Vizati de un Anunt Oficial privind Filmele

Netflix productii

Netflix a publicat un nou anunt oficial pentru abonatii sai din toata Romania, si daca folositi serviciile platformei in momentul de fata, atunci ar fi bine sa stiti despre ce este vorba pentru ca vestile sunt extrem de bune. Cei de la Netflix au anuntat ce filme si seriale au devenit disponibile in cadrul platformei sale incepand de zilele acestea, si puteti vedea mai jos ca vorbim despre cateva surprize extrem de interesante care sunt oferite pentru noi.

Netflix ne spune ca filmele Concret Cowboy, cu Idris Elba printre actori, Just Say Yes, Madame Claude, Sky High, si serialul The Serpent, sunt disponibile incepand de saptamana trecuta pentru toti abonatii. Desigur ca separat de ele au fost lansate si alte cateva filme si seriale pentru noi, insa din pacate ele nu sunt la fel de importante precum cele de mai sus, insa cei de la Netflix incearca oricum sa ne ofere doar cele mai bun continut disponibil.

Netflix: Romanii Vizati de un Anunt Oficial privind Filmele

Netflix are totusi si vesti bune pentru restul lunii aprilie, iar asta pentru ca in data de 23 aprilie este anuntata lansarea Shadow and Bone, in timp ce pe 30 aprilie va fi oferit The Mitchells vs the Machines. In luna mai vine cel de-al doilea sezon al serialului Who Killed Sara, dar si partea a 5-a a serialului Lucifer, unul dintre cele mai populare care sunt acum disponibile pentru abonatii Netflix din toata lumea, anuntul oferirii sale bucurand multa lume.

Netflix anunta si ca sezonul al doilea al Sky Rojo va fi disponibil in cursul lunii iulie, astfel ca exista multiple motive sa fim foarte entuziasmati de ceea ce a pregatit compania americana pentru noi toti. Desigur ca separat de toate acestea vor fi disponibile si alte surprize extrem de interesante pentru toata lumea, iar asta in conditiile in care Netflix lanseaza in mod cosntant noutati in cadrul platformei sale pentru toti utilizatorii globali.

Netflix va anunta rand pe rand toate filmele si serialele importante care vor fi disponibile pentru platforma sa, astfel ca ramane doar sa vedem cat de mari vor mai fi surprizele pregatite pentru noi toti.