Kaufland: Anunt Oficial, Clientii Aleg ce Primesc Gratuit

Kaufland alegeri

Kaufland a publicat un nou anunt oficial care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, si daca pana acum n-ati stiut ceea ce ofera in tara noastra, ei bine e timpul sa aflati ca puteti alege ce primiti gratuit. V-am mai spus si anul trecut ca la Kaufland a fost derulata o campanie prin care lantul de hypermarket-uri le-a permis clientilor sa aleaga ceea ce primesc in mod gratuit in toate magazinele, iar compania readuce in atentie promotia aceasta.

Kaufland le ofera clientilor posibilitatea de a vota pe website-ul sau un produs pe care il primesc gratuit ca parte a unei oferte de tipul 1 + 1, adica la achizitia produsului din promotie primesc un altul gratuit. Puteti vedea mai jos cum arata campania pe care o desfasoara cei de la Kaufland in momentul de fata in Romania, o pagina speciala din website-ul sau oferindu-le clientilor posibilitatea de a alege ceea ce primesc gratuit.

Kaufland: Anunt Oficial, Clientii Aleg ce Primesc Gratuit

Kaufland schimba aproape zilnic produsele care fac parte din aceasta promotie, iar in baza voturilor date de catre clienti, a doua zi dupa vot un produs e gratuit daca e cumparat ca parte a ofertei. Indiferent cate produse cumparati din acel tip, doar unul este oferit gratuit, deci fie cumparati 1 si primiti inca unul gratuit, fie cumparati mai multe, tot 1 va fi oferit gratuit, dar desigur in limita stocurilor disponibile in magazinul in care va aflati.

Kaufland are o varietate de produse disponibile ca parte a acestor oferte pe care le schimba in mod constant, si puteti vedea acelasi lucru ca parte a imaginii exemplificative de mai sus. Desigur ca trebuie sa urmariti in mod constant ofertele pe care Kaufland le anunta pentru a putea descoperi si ceea ce va intereseaza, si sa profitati rapid de oferte pentru ca ele sunt disponibile doar cate o zi, dar problema mai mare e cu stocurile mici din magazine.

Kaufland desfasoara de ceva vreme aceste oferte, si din moment ce le-a readus, nu vrea sa renunte prea curand la ele, asa ca profitati de tot cat inca aveti ocazia de a face acest lucru.