Fortnite: Epic aduce Dinozaurii in Joc In Noul Update Lansat

Fortnite Dinozauri

Fortnite continua sa faca schimbari pentru sezonul 6 al jocului pe care sute d emilioane de oameni il joaca in intreaga lume, iar prima actualizare lansata pentru el aduce si o noutate foarte interesanta, mai exact dinozaurii, care vin ca o premiera pentru titlu.

Fortnite are de zilele trecute dinozaurii cunoscuti cu denumirea de Raptor, acestia fiind eliberati de catre Epic Games in harta virtuala a jocului si desigur ca trebuie sa va feriti de ei pentru ca va pot ataca si va pot lasa fara viata extrem de rapid daca nu sunteti atenti.

Fortnite permite controlarea acestor dinozauri daca aveti un obiect special pe care il puteti obtine din misiunile pe care trebuie sa le faceti, insa nu puteti sa ii ghidati daca va aflati pe un vehicul, ci doar daca va deplasati liber in cadrul jocului.

Fortnite nu a adaugat doar dinozauri ca parte a acestei schimbari importante pe care a facut-o pentru jocul sau, ci si o schimbare pentru obiectele pe care le gasiti pe harta, oasele de animale si componentele mecanice urmand a fi descoperite mai usor.

Fortnite mai pregateste si alte surprize pentru jucatorii din intreaga lume, insa e nevoie de rabdare pentru ca noutatile sa fie oferite, asa ca ramane sa vedem cand vor mai veni actualizarile pregatite de catre Epic Games, si ce schimbari majore vor aduce.