WhatsApp: Oficial, Schimbarea Colosala pe Care o Asteptam

WhatsApp migrare

WhatsApp face in sfarsit o schimbare colosala pe care o asteptam de ani, si ani, de zile pentru aplicatia de mesagerie, compania din spatele ei ajungand intr-un final la concluzia ca e timpul sa ne-o ofere. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis intr-un final ca este cazul sa ne ofere posibilitatea de a transfera conversatiile intre iPhone si telefoanele Android, astfel ca aceasta noua functionalitate este testata in versiunile beta ale aplicatiei in momentul de fata.

WhatsApp are prezentata mai jos aceasta schimbare colosala pe care oamenii din toata lumea o cereau de ani, si ani, de zile deja, si desi ea vine totusi destul de tarziu fata de ceea ce ne doream, e bine ca totusi vine. Aceasta schimbare majora este oferita ca parte a sistemului prin care diversele dispozitive existente vor putea fi logate la acelasi cont WhatsApp, astfel ca transferarea tuturor conversatiilor intre ele va fi necesara pentru ca totul sa functioneze corect.

WhatsApp: Oficial, Schimbarea Colosala pe Care o Asteptam

WhatsApp migrare conversatii iphone android

WhatsApp ofera nu doar posibilitatea de a transfera conversatiile intre iPhone si Android, ci si invers, astfel ac oricine va dori sa foloseasca platforma pe multiple dispozitive, o va putea face fara probleme. Ideea din spatele acestui sistem este una extrem de buna pentru ca le ofera oamenilor acces la conversatiile lor pe toate dispozitivele care sunt interconectate, dar n-ar fi greu de presupus ca WhatsApp va permite transferarea conversatiilor si fara a folosi acel sistem.

WhatsApp permite acum accesarea prin WhatsApp Web a conversatiilor pe care le avem in telefoane, dar acolo e o alta situatie pentru ca totul se face prin conectarea directa la serverele companiei americane. In cazul interconectarii mai multor dispozitive la acelasi cont WhatsApp lucrurile vor functiona usor diferit, insa in esenta e vorba despre acelasi lucru, accesarea conversatiilor pe multiple sisteme de operare, ceva ce acum e imposibil cu aplicatia oficiala.

WhatsApp deocamdata doar testeaza acest sistem, si il va oferi abia in momentul in care va fi 100% pregatit pentru utilizare, asa ca ramane sa vedem de cat timp va fi nevoie pana cand vom putea face asta.