GTA 6: 12 Iunie ar putea fi Ziua Prezentarii Oficiale

GTA 6 este urmatorul joc foarte important pe care Rockstar Games se pregateste sa il lanseze pentru fanii seriei, iar noi informatii aparute recent sugereaza faptul ca pe 12 iunie am putea avea parte de prima dezvaluire oficiala pentru noul titlu.

GTA 6 ar putea fi prezentat in mod oficial in data de 12 iunie, conform celor mai recente informatii cu privire la joc, si aceasta data a fost avansata de catre cei care analizeaza cu mare atentie ceea ce se intampla la E3 2021, cel mai mare eveniment de jocuri al anului.

GTA 6 ar putea fi anuntat in mod oficial atunci pentru ca Rocsktar Games ar putea fi prezenta, compania Take Two, care o detine, anuntandu-si deja prezenta in cadrul evenimentului, astfel ca e de asteptat sa anunte noutati in legatura cu jocurile pe care le distribuie.

GTA 6 ar putea fi unul dintre titlurile despre care Rockstar Games ar putea vorbi in cadrul E3 2021, insa e desigur posibil sa se vorbeasca si despre alte titluri mai mult, sau mai putin, importante la care compania americana lucreaza in momentul de fata.

GTA 6 ar putea fi lansat totusi abia anul viitor, conform celor mai recente informatii cu privire la titlul companiei Rockstar Games, astfel ca ramane sa vedem in ce masura informatiile de acum se vor dovedi a fi adevarate, sau daca prezentarea va avea loc mai tarziu.