Kaufland: Oficial, Catalogul Nou cu Surprizele din Magazine

Kaufland placinte

Kaufland a publicat noul catalog cu surprize speciale din magazinele din toata tara, marele lant de hypermarket-uri anuntand pentru clientii din toata Romania o gama foarte variata de oferte. Vorbim despre reduceri speciale pe care cei de la Kaufland le au disponibile pentru clientii care au Kaufland Card, adica acel card de fidelitate care poate fi facut un oricare dintre magazinele din tara daca mergeti la ghiseul cu informatii si cereti sa va fie emis unul.

Kaufland anunta in fiecare saptamana promotii speciale pentru clientii care au carduri digitale facute pentru a beneficia de promotiile care sunt disponibile, si ar fi bine sa nu ratati ofertele care sunt acum disponibile. Puteti vedea mai jos o parte dintre ofertele speciale care sunt disponibile pentru clientii din toata Romania ca parte a catalogului pentru Kaufland Card, iar reducerile acestea sunt separate de cele pe care lantul de hypermarket-uri le ofera in mod obisnuit.

Kaufland: Oficial, Catalogul Nou cu Surprizele din Magazine

Kaufland placinte oferte

Kaufland vrea sa le ofere clientilor sai din toata Romania doar cele mai bune experiente posibile cand vine vorba despre cumparaturile pe care le fac in cadrul magazinelor sale, iar Kaufland este solutia perfecta. Cei de la Kaufland au atat oferte standard, cat si oferte personalizate, pentru clientii care au ales sa isi faca un Kaufland Card, dar trebuie sa instalati si aplicatia dedicata pentru a putea vedea toate noutatile speciale care sunt disponibile.

Kaufland afiseaza in aplicatia sa in sectiuni speciale toate aceste informatii care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, asa ca trebuie sa fiti foarte atenti la tot ceea ce este disponibil pentru noi. Ofertele standard sunt alese de catre Kaufland, in timp ce acelea personalizate au la baza cumparaturile pe care le facem din magazinele sale, in functie de ele fiind alese aceste reduceri bazate pe ceea ce ne intereseaza de fapt pe noi sa cumparam.

Kaufland actualizeaza saptamanal toate ofertele standard si personalizate pentru clientii care au Kaufland Card, asa ca trebuie sa urmariti aplicatia constant pentru a vedea de ce anume va puteti bucura.