Auchan: Mesaj pentru Clienti, ce Ofera Gratuit in Continuare

Auchan comanda

Auchan a publicat un mesaj foarte important pentru clientii din toata Romania, si este vorba despre o veste grozava pentru ca inca mai ofera gratuit ceva de care ei pot profita. Auchan a anuntat inca de la final de luna martie ca le permite clientilor din toata Romania sa beneficieze de livrare gratuita la comenzile de minim 100 de LEI facute prin intermediul website-ului sau, si aceasta promotie inca este disponibila pentru toti romanii care sunt dornici sa profite de ea.

Auchan ofera posibilitatea de a beneficia de livrare gratuita pentru comenzile facute prin intermediul magazinului sau online daca la finalizarea comenzii introduceti codul “livrare15”. Conform promotiei pe care Auchan a initiat-o, aceasta este valabila doar pana in data de 14 aprilie, asa ca mai aveti putine zile la dispozitie pentru a profita de tot inainte sa dispara din cadrul magazinului online, si atunci pierdeti complet sansa de a mai avea livrare fara cost.

Auchan: Mesaj pentru Clienti, ce Ofera Gratuit in Continuare

Auchan are si o gama speciala de produse pe care le recomanda pentru achizitie in ideea de a beneficia de aceasta oferta speciala, si daca intrati pe website-ul sau, veti vedea acolo exact ce recomanda. Cei de la Auchan stiu foarte bine cat de interesati sunt romanii sa profite de gratuitati, astfel ca a lansat aceasta promotie speciala pentru ca oamenii vor sa se bucure de cumparaturi fara costuri suplimentare.

Auchan are o gama extrem de variata de promotii in momentul de fata in cadrul magazinului sau online acum, majoritatea dintre ele disponibile ca parte a MyClub, noua platforma lansata de catre companie. Aceasta le ofera tuturor romanilor posibilitatea de a castiga bani cand fac cumparaturi, si aceasta oferta speciala e disponibila inclusiv la alte lanturi de hypermarket-uri, asa ca nu sunteti limitati doar la acesta.

Auchan va mai anunta in perioada urmatoare si alte promotii grozave pentru toata lumea, asa ca ramane doar sa va decideti de ce anume vreti sa profitati chiar acum.